Tatár Csilla és Kulcsár Edina összedugták terhes hasaikat

Startlap - Startlap
Pocakméregetős fotó készült a két kismamáról. Bulvárösszefoglaló.

Tatár Csilla és Kulcsár Edina összedugták a terhes hasaikat

Mindketten gyermeket várnak és mindketten dolgoznak, így történhetett meg, hogy Tatár műsorában szerepelt Kulcsár, ami után egy duplán pocakos fotó készült róluk. A fényképért ide kell kattintani.

“#boldogság #boldogpillanatok #mosoly #szeretemazéletem” – Radics Gigi vigyorogva tapicskolt az árvízben, ami elmosta Velencét

Radics Gigi egy héttel ezelőtt járt Velencében, ahol már akkor is javában árvíz volt. Az áradat által okozott károkat jelenleg egymilliárd euróra becsülik. Radics Gigi ugyanakkor megőrizte jó kedélyét, és vidáman pózolt a Szent Márk-székesegyház előtt. A fényképért ide kell kattintani.

Várkonyi Andrea és Dér Heni is tart a telefonján meztelen képeket

A Női titkok Várkonyi Andinál adásaiban igyekeznek tartani magukat a címben megjelölt ígérethez, és elárulnak ezt-azt a nézőknek. Legutóbb a pucér képeken volt a sor, és a témáról nem csupán Várkonyi és Dér, de Radics Gigi és Mádai Vivien, sőt még Csonka András is felfedte, amit fel lehet. A beszélgetésről itt van egy videó.

“Nincs szebb dolog a világon, mint hogy ha az ember egy ilyen szép nyárias napon, a zöld fűben, a virágok között mezítláb egy sétát tud tenni” – így ültettek fát Bálint gazda tiszteletére 

A Gesztenyéskertben közel három évtizede küzdenek a gesztenyefákat pusztító aknamoly ellen, és ezen mozgalom fővédnöke mindenki kedvenc kertésze, az örökké derűs Bálint György, aki idén egy saját fát is kapott. Kattintás után egy videót találsz az eseményről, amelyben Bálint gazda is megszólal.

Ördög Nóra és Nánási Pál megvásároltak egy vendéglátóhelyet a Balatonon

 

 

 

“Világmegváltó terveink vannak” – nyilatkozta a dologgal kapcsolatban Ördög, és szerencsére el is mondta, hogy ez mit takar.

“Semmi bajom nincs, innen csókoltatok mindenkit, akivel valaha együtt dolgoztam” – közölte Jáksó László, és elmondta, mivel foglalkozik a tévézés helyett

Jáksó László több évvel ezelőtt hátat fordított addigi karrierjének, és azóta ritkán hallani felőle. Legutóbb házassága híréről számolt be a sajtó, ezúttal pedig a Mikulásgyár sajtótájékoztatóján beszélgettek vele. Többek között arról, visszatérne-e a képernyőre, illetve miért hagyta ott a tévét, plusz az is kiderült, mivel foglalkozik jelenleg.

L.L. Junior nagyon szigorú feltételt próbált szabni Lacika közös felügyeletéhez

Nem sikerült megállapodni idősebb közös gyermekük felügyeletéről L.L. Juniornak és Hopp Csillának, mióta kisebbik fiuk, Dávidka halála óta magához vette Lacikát a zenész. Dr. Horváth András, Csilla jogi képviselője elmondta, milyen kemény feltételhez kötötte volna L.L. Junior a közös felügyelet jogát.

Charlie Somló Tamásról: Nagyon hiányzik

Somló Tamás vasárnap ünnepelné 72. születésnapját, a szomorú évforduló alkalmából Horváth Charlie gyerekkori barátságukról beszélt.

Dwayne Johnson egy igazán kiváló közös fotóval köszöntötte a szülinapos Danny DeVitót

Fotó: Aaron Davidson/Getty Images for HBO

A fotót erre a linkre kattintva nézheted meg.

Láttad mostanában Tom Hankset és a feleségét? Már húsz éve házasok, de még mindig imádják egymást

Egészen pontosan 1998 óta él boldog házasságban Rita Wilson és Tom Hanks, akik vasárnap a színész legújabb filmjének bemutatóján jelentek meg. Az alábbi cikkben nemcsak közös fotókat találsz a házaspárról, de megismerkedésük történetét is elolvashatod, továbbá Hanks elárulja a kapcsolatuk titkát.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével