Tartósan és durván drágul a rántott húsnak való karaj

Videó a tegnap kiégett két távolsági buszról. Milliókat gyűjtött egy alapítvány a csontdaganatban szenvedő Zoénak, de nem adják oda a családnak a pénzt. Nagyon súlyos állapotban van a kőbányai lakástűzben megégett 2 éves kisfiú. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-26 08:54

Fotó: iStock

A rántott hús még ilyen drága soha nem volt, és a helyzet egyre rosszabb lesz

Olyan drágán, mint most, még még sose importáltunk sertéshúst Magyarországra, és a drágulás várhatóan tovább folytatódik. A pontos számokat és az árváltozás okat erre a linkre kattintva nézheted meg.

Videó a tegnap kiégett két távolsági buszról

A komáromi buszvégállomáson hajnalban kigyulladt két távolsági busz, és teljesen kiégtek. Az eset részleteiről a következő cikkben olvashatsz, ahol egy videót is találsz arról, hogyan küzdöttek a tűzoltók a lángokkal.

Milliókat gyűjtött egy alapítvány a csontdaganatban szenvedő Zoénak, de nem adják oda a családnak a pénzt

Forrás: RTL Klub

A ritka csontdaganatban szenvedő Zoé édesapja úgy tudja, a nyírbélteki Gondoskodás Alapítvány több mint tízmillió forintot gyűjtött össze kislányra számára. A pénzt azonban mégsem kapja meg a család. A következő cikkben videót is találsz az ügyről.

Nagyon súlyos állapotban van a kőbányai lakástűzben megégett 2 éves kisfiú

Három gyermeket szállítottak kórházba Kőbányáról egy tűzeset miatt, akik közül a legkisebbet, egy 2 éves kisfiút életveszélyes állapotban vittek el a mentők. Az ő sérüléseiről azóta drámai részletek láttak napvilágot, amelyeket kattintás után olvashatsz. Ugyanitt a másik két gyermek állapotáról is tájékozódhatsz.

Több évtizede várnak a szigetszentmiklósiak az út felújítására, de arról nem volt szó, hogy nem lehet majd kinyitni a garázsajtót

Forrás: ATV

Sokan kampányberuházásnak  tartják  Szigetszentmiklós nagy forgalmú, Csepelre vezető útjának felújítását, mivel a munkálatok finoman szólva nem úgy zajlanak, ahogy kellene.

Felkavaró részletek a budai családirtásról: így végzett élettársával és gyermekével a gyilkos

Már korábban is voltak baljós előjelek annál a családnál, amelynek férfi tagja a múlt héten megölte párját és saját négyéves gyermekét. Ezen kívül az is kiderült, miként végzett áldozataival a férfi, valamint az, hogy nem csak őket gyilkolta meg. Minderről a részleteket ebben a cikkben találod.

Rendőri felvezetéssel ment a szülőszobára egy kismama Dunakeszin

Vasárnap délután a 2. számú főúton egy autóban ülő kismamánál beindult a szülés, ezért a sofőr a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársaitól kért segítséget…

Nehéz lesz elviselni a meleget a durva páratartalom miatt

Fotó: Keystone/Getty Images

A hét elején tovább tombol a kánikula, ráadásul a magas csúcshőmérsékleteket jelentős páratartalom kíséri. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu2 órája

Várjuk a járvány végét? Ami aztán jön, rosszabb lehet

mezohir.hu4 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu5 órája

Nem csak az állam jár jól a gépjárműadó NAV-hoz kerülésével

autonavigator.hu6 órája

A gyakori éjszakai vizelés okai és lehetséges kezelési módjai

napmintnap.com8 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu8 órája

UFO-t látott az utasszállító pilótája, már az FBI is reagált rá

life.hu17 órája

Provokálta a Párbeszéd politikusa a pénzügyminisztert a Parlamentben

hirado.hu19 órája