Szolárium és futópad: ezeket foglalta le a rendőrség Simonka Györgyéknél

Startlap - Startlap
A hatóságok a korrupcióval vádolt fideszes politikus és családja minden vagyonát zár alá vették, de pénzt főként egy helyen találtak. Reggeli hírösszefoglaló.

Szolárium, futópad, gyümölcsös és autók: ezeket foglalta le a rendőrség Simonka Györgyéktől

A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vád alá helyezett fideszes képviselő és családja minden vagyonát zár alá vették a hatóságok. Arról, hogy miket foglaltak le, erre a linkre kattintva olvashatod el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatalának hosszú listáját.

Vigyázat: hasmenést okozó sajtot hív vissza a Lidl

Az E. coli baktériummal fertőzött sajt árát nyugta nélkül is visszatérítik. A termék adatait ebből a cikkből ismerheted meg.

Jelentős változások jönnek 2020-tól

2020. január elsejétől módosul az adózás, a bankolás, a nyugdíjasokat érintő változások is jönnek, valamint hamarosan érkezik az újabb gazdaságvédelmi akcióterv.

Gazdagabbak lettek a magyar háztartások a KSH szerint

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Központi Statisztikai Hivatal közzétette, hogyan alakult tavaly az egy főre jutó bruttó jövedelem, valamint a háztartások fogyasztása. A pontos számokat ide kattintva nézheted meg.

Mi vár ránk az útkereső Fidesz és a meztelen politikusok után?

Az idei év több szempontból fordulópontként értékelhető a hazai politikában, eddig ismeretlen politikai durvaság köszöntött be, és ez semmi jót nem ígér 2020-ra.

Kim Dzsongun elismerte Észak-Korea súlyos gazdasági helyzetét

Kim Dzsongun a Koreai Munkapárt központi bizottságának szombaton megnyílt plenáris ülésén figyelmeztette a párt főbb vezetőit az ország szorult helyzetére, és azonnali intézkedéseket szorgalmazott. Részletek itt.

Január elsejével még nem jár le a 2019-es autópálya-matricák érvényessége

A 2020-ra szóló megyei és országos úthasználati jogosultságokat ugyanakkor már ebben a hónapban meg lehet váltani. Minderről bővebben itt írnak.

Gyógypedagógusból egyre kevesebb van, sajátos nevelési igényű gyerekből viszont egyre több

MTI Fotó: Balázs Attila

Egyre nagyobb gondot okoz a sajátos nevelési igényű gyermekek ellátásában, hogy számuk gyorsabban nő, mint az őket segítő szakembereké. A témáról bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Hózáporok jöhetnek a jövő év első hétvégéjén

A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Népszámlálás: nagyot zuhant Magyarország népessége

képcím

4,6 százalékkal nőtt 2022-ben a magyar gazdaság

képcím

Az előző negyedévhez képest 0,4 százalékkal csökkent a...