Szokatlan módon védte meg Zachert a Szabad Európa

Startlap - Startlap
A toxikológus korábbi nyilatkozata után nem nem várt intézkedések vették kezdetét, ezért most nagyobb figyelmet fordítottak az interjú második felére. Esti hírösszefoglaló.

Meggondolta magát a Szabad Európa a Zacher interjúval kapcsolatban 

A sajtóorgánum korábban leadta az ismert orvossal készült beszélgetés első részét, most azonban a másodikkal kapcsolatban meggondolták magukat, és visszakoztak egyelőre. A döntésükről ide kattintva fog minden kiderülni. 

A 9 millió eurónyi közpénzből megvett szlovéniai wellness központot is egy alapítványnak játszotta át a kormány

 

Novák Katalin: Sok párt szándékozik együttműködni a Fidesszel

MTI/Máthé Zoltán

A családokért felelős miniszter arról beszélt, hogy a Fidesz egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret, a szabadságot jelentő függetlenséget, egyúttal megemlítette, hogy sok párt szándékozik a jövőben együttműködni a Fidesszel az EU-ból. Novák Katalin eszmefuttatását itt lehet megtekinteni. 

Így zajlott Fülöp herceg temetése

Végső nyugalomra helyezték II. Erzsébet brit uralkodó 97 évesen elhunyt férjét, Fülöpöt, Edinburgh hercegét. A gyászszertartás minden mozzanatát ebből a cikkből tudhatjuk meg. 

Karácsony szerint a kormány saját embereit sem kíméli, hogy kiszolgálja a kínai érdekeket

A főpolgármester a közösségi oldalán reagált arra, hogy a Diákváros és a kínai Fundan Egyetem ügyét elvették Fürjes Balázs kormánybiztos hatásköréből. Bővebben

Dunaferr: következő alkalommal már 600-800 emberrel vennék át a területet

Pénteken este hatalmas rendőri készültség volt látható Dunaújvárosban, a Vasmű környékén. Úgy tudni, a Dunaferr-csoport birtoklása körül kialakult jogvita miatt behatolásra készülhetett az ukrán kisebbségi kör. A város polgármestere, Pintér Tamás szerint mintegy ötven, biztonságinak tűnő személy akart a gyár területére lépni.  Bár azóta konkrét akció nem történt, az ügyben az üzengetés újabb fordulatot hozott. Részletek.

Újabb nagy vakcinaszállítmány érkezik még ebben a hónapban Kínából

Ezt maga Szijjártó Péter jelentette be, aki arra is kitért, az oltóanyaggal egy nyugati rakományt kell pótolniuk. Hogy melyik is volt ez a szállítmány, illetve mennyi adag érkezik az ázsiai országból, arról ez az írás tájékoztat

Már hírességek követelik Navalnij orvosi ellátását

MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság

Nyílt levélben fordult több mint 70 ismert személyiség az egész világról Vlagyimir Putyinhoz, hogy orvosi kezelést követeljenek a büntetőtáborba zárt Alekszej Navalnijnak. Hogy mégis mekkora sztárokról van szó, akik kiálltak az orosz ellenzéki politikus mellett, az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Ez is érdekelhet

képcím

Rogán Antal megszólalt Magyar Péterrel kapcsolatban

képcím

Rogán: Ha Judit ezeket komolyan gondolta, akkor finoman szólva...

képcím

Földrengés volt Magyarországon