Szokatlan dolgot kért a temetésére Berki Krisztián

Startlap - Startlap
Kiderült, hogy Berki Krisztiánt foglalkoztatta saját halála gondolata, és megmondta, mit szeretne, hogyan búcsúztassák majd őt szerettei. Bulvárösszefoglaló.

Szokatlan dolgot kért a temetésére Berki Krisztián

A 41 évesen elhunyt volt Fradi-vezér édesanyja elmondta, mi volt a fia kívánsága arra az esetre, ha történne vele valami. Berki Krisztián végső búcsújának részleteiről özvegye rendelkezett, akit férje halála fizikailag is látványosan megviselt. A szertartásra csütörtökön kerül sor. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hosszú Katinka édesapja Tusupról: “Már a legelejétől nem szerettem”

A világklasszis úszónő édesapja a lányáról készült dokumentumfilm kapcsán szólalt meg, de nyilatkozata aktualitását inkább Szabó Zsófi és Shane Tusup váratlan szakítása szolgáltatta. Tusup a Katinka című dokumentumfilmben többször felkérés ellenére sem volt hajlandó szerepelni, kizárólag archív felvételeken látható. Részletek.

“Vagy nem!” – vágta rá Szabó Zsófi, miután Horváth Gréta közölte, mindenki megtalálja az igazit

És aztán “sok sikert” kívánt mindenkinek a Shan Tusuppal kérészéletű jegyességben járt műsorvezető. A tanulságos pillanat a Reggeli kedd délelőtti adásában történt, ahová a frissen elvált Horváth Gréta azért érkezett, hogy beszámoljon új párkapcsolatáról. Videó.

Botrány tört ki a Pokolgép koncertjén: “Szedjétek ki a jóembert, de nehogy megüssétek”

Szombat este hirtelen félbeszakították az előadást, és egy néző eltávolítására szólították fel a közönséget a Pokolgép tagjai. A jelenetről videófelvétel készült, amelyből arra is fény derül, mivel tudták ennyire felbosszantani zenekart. Íme.

Katalin hercegné furcsa kiegészítője: a királyi ragtapasz

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos herceg felesége a kamerák kereszttüzében éli mindennapjait, megjelenése legapróbb részleteit is komoly érdeklődés övezi. Különös módon az egyik legfontosabb állandó viselete egy ragtapasz az ujján. A témáról a palotát is megkérdezték. Bővebben.

A Konyhafőnök: Sárközi Ákos megkóstolni se volt hajlandó az ételt, Melanie sírt

Rácz Jenő és Fördős Zé beszélt a versenyző mentora helyett, de ők sem kitörő örömmel. Utóbbi egyenesen közölte, “pozitív csalódás”, hogy lát bármit is Simon-Csiszér Melanie tányérján, mert meg volt győződve arról, nem is lesz rajta étel. Videó.

Yvonne Dederick végre megmutatta vőlegényét, lánya orvosát

A TV2 egykori vezére a lánya csípőjét kezelő ortopéd-sebésszel jött össze, akinek hosszú időn át visszautasította közeledését, de a férfi annyira kitartó volt, hogy Dederick végül beadta a derekát. A nehezen kiérdemelt randevúból lánykérés lett. Fotó.

Majka cége egy év alatt hatszorosára növelte bevételét

A koronavírus okozta mélyrepülést követően Majoros Péter vállalkozása ismét magára talált. A film-, videó- és televízióműsor-gyártással foglalkozó kft. 2021-es pénzügyi beszámolója itt olvasható.

Bors: Babicsek Bernát édesanyja bírósághoz fordul fia halála miatt

A lap értesülései szerint az asszony, aki fia halálát követően még elzárkózott a tragédia jogi útra terelésétől, meggondolta magát, és ügyvédhez fordult. Babicsek Bernát halálát egy lángra kapott olajos serpenyő okozta, a hírek szerint azonban a családi házhoz bekötött riasztó jelzett a biztonságtechnikai cégnél. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Ilyen se volt még: Harry herceg és felesége nyilvánosan csókolózott

Samir Hussein/WireImage

Lovaspóló bajnokságon jártak, ahol a roppant jó játékos hírében álló Harry csapata nyerte a bajnokságot. Amilyen angolos eseményről van szó, Markle annyira nem tartotta be a szigetországbéli rokonságának szabályait: rövid szoknyát húzott, és hatalmas csókkal ünnepelte férje sikerét. És erről egy csomó fénykép készült.

(Címlapkép: YouTube/Tusnádi Roland)

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről