Szokatlan dolgot kér L.L. Junior a fia temetésén résztvevőktől

Esztergályos Cecília a gyerekvállalásról: "A Jóistent kértem, könyörögtem és minden beavatkozást megcsináltattam". Csisztu Zsuzsa elárulta, miért nem engedi iskolába a kisebbik fiát. Horváth Grétáék úsznak az adósságban. J. Lo villantott, Mariah Carey bikinibe bújt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-04 13:26

Forrás: YouTube/lljuniorofficial

L.L. Junior szokatlan dolgot kért kisfia temetésének résztvevőitől 

L.L. Junior közösségi oldalán tette közzé kisfia, a szombaton elhunyt hároméves Dávid gyászjelentését. Ebben egyrészt jelezte, hogy a szertartás nyilvános, másrészt egy kissé szokatlan kérést intézett a résztvevők felé. A zenész posztját – és benne a búcsúztató pontos helyszínét és időpontját – ide kattintva nézheted meg.

Esztergályos Cecília a gyerekvállalásról: “A Jóistent kértem, könyörögtem és minden beavatkozást megcsináltattam”

Esztergályos Cecília hatodik férjével él, ami elsőre kicsit sokkoló szám, de rögtön jeleznénk, hogy immár három évtizede alkotnak egy párt. A színésznőnek azonban csak férfiak jutottak, gyermek nem. Az anyaságért folytatott küzdelmeiről teljes nyíltsággal vallott az ATV képernyőjén. De más érdekes dolgokról is beszélt: szóba került a Família Kft., valamint egy súlyos balesete is.

Csisztu Zsuzsa elmondta, miért nem engedik iskolába kisebbik gyermeküket

Csisztu Zsuzsa gyermekei számára is elkezdődött a tanév, azaz elkezdődött volna, ugyanis kisebbik fia, Adrián mégsem mehet iskolába az idén. Ennek hátterét Csisztu ebben a cikkben tárja fel, ahol azt is elmeséli, hogyan oldják meg orvos férjével a gyermekek felügyeletének kihívását.

Horváth Gréta és párja a tetemes adósságuk miatt küzd az Ázsia Expresszben 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid nem luxuscikkekre költené az Ázsia Expressz nyereményét: a kisgyermekes párnak nagy szüksége van pénzre, ugyanis napjaikat egy nagy adósság árnyékában élik. Erről, valamint arról, hogy amúgy mivel keresi a kenyerét az influenszer, az alábbi cikkben tájékozódhatsz.

Linda Hamilton: Cölibátusban élek legalább 15 éve

Linda Hamilton az 1984-ben bemutatott Terminátor filmmel vált híressé, amelyben Sarah Connort, John Connor édesanyját alakította. Ezen kívül túl sok maradandó alkotást nem sikerült összehoznia, de a filmtörténetbe így is beírta a nevét. A színésznő nemrégiben a New York Timesnak adott egy hosszú interjút, amelyben több izgalmas dologról mesélt.

Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images

Egyrészt elárulta, miért száműzte a férfiakat az életéből, valamint felfedte, miért nem működött a házasságuk annak idején James Cameronnal. Ha érdekel, miket nyilatkozott Hamilton, akkor ezt a cikket olvasd el.

Will Smith és Leonardo DiCaprio egy cipővel mentenék meg a brazil esőerdőt

Will Smith összeállt Leonardo DiCaprióval egy új projekt erejéig, amelynek keretében egy cipővel segítenének az Amazonas-medencét ért tűzkárokon. Hogy hogyan? Innen kiderül.

A közel 50 éves Mariah Carey bikiniben búcsúztatta a nyarat, de a fiatalságát még nem engedte túl messzire

Mariah Carey kirakott egy új fotót, amelynek leírása szerint az énekesnő éppen átsétál a nyárból az őszbe. Mindez csupán amiatt érdekes, hogy ezt a metaforikus túrát magassarkúban és bikiniben viszi véghez, és egyáltalán nem úgy fest, mint aki márciusban töltötte be a negyvenkilencet.

Meryl Streep lépten nyomon tesz róla, hogy ne feledjük el: még mindig ő az egyik legcsodásabb nő Hollywoodban

Utólag kicsit fura belegondolni, hogy karrierje elején a szakma nem volt elégedett Meryl Streep külsejével. Ez azonban Streepet nem érdekelte, miért is foglalkozott volna vele, amikor ő olyan színésszé akart válni, amilyen Robert DeNiro volt a Taxisofőrben. És habár talán annyira felkavaró szerepe sose volt, mint amilyen Travis Bickle karaktere, de tulajdonképpen elérte amit akart.

Fotó: Evening Standard/Getty Images

Később pedig már nemcsak színészi teljesítménye, hanem külseje miatt is a szívükbe zárták az emberek. A világsztárok között egy ritka figura ő: képes volt méltósággal, mégis gyönyörűen öregedni. Legutóbb a Velencei Filmfesztiválon mutatta meg a művésznő, hogy továbbra is van helye a legvonzóbb színésznők között.

A kiállhatatlan Demcsák Zsuzsa teljesen megváltozott az Ázsia Expresszben

Demcsák Zsuzsát több játékostársa is nehezen tudta elviselni az Ázsia expressz során. Egészen addig, amíg nem történt egy teljességgel váratlan fordulat: a műsorvezetőt hirtelen mintha kicserélték volna.

Jennifer Lopez villantott egy hatalmasat a szoknyája alól

Igen, pontosan azt mutatta meg a lesifotósoknak J. Lo, amire gondolsz, miközben Saint-Tropez mellett mászkált egy jachton.

Mai nap hírei

Megérkezett a jövő kerékpárja – ilyet nem látni a biciklitárolóban

bitcoinbazis.hu6 órája

Matteo Salvini üzenetet küldött Orbán Viktornak a Fidesz kilépése után

demokrata.hu7 órája

Erős földrengés volt az előbb Görögországban

444.hu8 órája

Jason Statham gyönyörű felesége, Rosie Huntington-Whiteley fotósorozatban mutatta meg csodás alakját

joy.hu11 órája

A következő tíz mobil jelenleg a legerősebb a középkategóriában az AnTuTu szerint

gsmring.hu12 órája

Ötvenéves, nemes fügefát vágatott ki a baloldali polgármester Budapesten

hirado.hu13 órája

Mit kell tenni, ha elvirágzott a cserépben tartott jácint?

edenkert.hu15 órája

Koronavírus – További szigorítások jönnek?

napidoktor.hu16 órája