Szívszaggató segélyhívást osztott meg a rendőrség: az 5 éves Elena telefonált, hogy az édesanyja rosszul van és a földön fekszik

A 112-es segélyhívó helyes használatának megtanítása a gyerekeknek életet menthet. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2021-05-03 18:32

MTVA/Bizományosi: Róka László

Szívszaggató segélyhívást osztott meg a rendőrség: az 5 éves Elena telefonált, hogy az édesanyja rosszul van és a földön fekszik

A rendőrség a hanganyag kapcsán a segélyhívó helyes használatának megtanítására hívta fel a figyelmet, ami életet menthet. A felvételt erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Szabó Tünde államtitkár gyerekeivel horgászós hétvégi kamufotóján röhögnek a kommentelők

A sportért felelős államtitkárnak sikerült egy remeket alkotnia, csakhogy szemmel láthatóan egész másként, mint ahogy eredetileg szerette volna. Politikai nézetektől függetlenül nevetség tárgyát képezi az eredmény, amit egy szórakoztató magyarázattal együtt itt találsz.

“Késhegyre a magyarokkal!” – magyargyűlölő plakátok jelentek meg Beregszászon

Az elkövetők ultimátumot adtak, és mérgezéssel fenyegetik a magyarokat. A rendőrség nyomoz. Fotó és további részletek ebben a cikkben.

Hadházy Ákos napszámosként megkezdte a pénzbírság ledolgozását

Az állatorvos végzettségű független képviselő a járvány közepén is inkább kantáros nadrágot kapott a kormányhivataltól fehér köpeny helyett. Hadházy új munkaruházatában demonstrálta a történéseket. Íme.

Belharc a Fideszben: Simonka György törvénytelenséggel vádolja Lázár Jánost

MTI/Rosta Tibor

Hétfő hajnalban egy hosszú videóriport jelent meg a Telex oldalán Lázár Jánossal a főszerepben, aki súlyos kijelentéseket tett párttársáról. Az ügyben felkeresték Simonka Györgyöt. a reakciója ide kattintva olvasható.

Az ATV bojkottjára szólít fel Tamás Gáspár Miklós

Az ATV vezetőinek joguk van megváltoztatni politikai nézeteiket, elkötelezettségüket, szövetségeseiket. Ez csak rájuk tartozik. De együttműködni az antidemokratikus kormánnyal egyik szakmai-üzleti-politikai vetélytársuk tönkretételében: ez más. Ez megbocsáthatatlan.

A filozófus-publicista nyílt felhívásában a csatornán megjelenő szakértőket, vendégeket, művészeket, politikusokat és újságírókat szólítva meg. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Húszezer forintért állított volna ki hamis tüdőgyulladásról szóló igazolást egy budapesti háziorvos egy lopással vádolt férfinak

Így már ketten állnak bíróság elé, az orvost börtön és a foglalkozásától való eltiltás fenyegeti. Az eset körülményeit ebben a cikkben ismertetik.

3,5 évvel azután, hogy állami milliárdokkal felpumpálták, felszámolják az alföldi fantomkonzervgyárat

A kormány hétmilliárd forinttal támogatta, a piarista rendtartományhoz köthető PBG FMC Kockázati Tőkealap is valószínűleg milliárdokat tolt a Hírös-Vitál Zrt.-be. Az ország egyik legnagyobb élelmiszerfeldolgozójának felépítése helyett végül a váci gimnázium épületét is elzálogosították. Bővebben.

Lelőttek egy medvebocsot és az anyját a Tátrában

Getty Images

A nagy felháborodást kiváltó ügy mögött a helyi környezetvédelmi tárca emberei állnak, akik két másik bocsot is célba vettek. Mi történt? Innen kiderül.

Meglepő módszerrel tesztelik a britek a tömegrendezvények biztonságát

A kísérletre, amelynek kimenete döntő fontosságú a nyári zenei programok sorsa szempontjából, a liverpooli Sefton Parkban került sor vasárnap. Bővebben.

Mai nap hírei

Jöhet az EU-s vadászgép

vg.hu14 órája

Lebukott: Egymás után két nap repült ugyanoda magángéppel Várkonyi Andrea vőlegénye

nyugatifeny.hu15 órája

„Erőszakoljátok meg a lányaikat” - elszabadult a zsidóellenes, palesztinpárti tüntetés Londonban

444.hu18 órája

Őrjöng a palota Harry herceg nyilatkozata miatt

joy.hu18 órája

Kötelezővé tehetik a koronavírus elleni vakcinát?

napidoktor.hu19 órája

Koeman mehet – állítólag kiadták az útját a Barca vezetői

m4sport.hu19 órája

Nyírtasson tudni vélik, ki áll Karácsony Gergely mögött

demokrata.hu19 órája

Lencsevégre kapták a Börzsöny medvéjét

agrotrend.hu20 órája