Szinetár Dórát nagyon felhúzta néhány rajongója

Egy ártatlan fénykép váltotta ki a hatalmas feszültségeket.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-10 12:49

Fotó: Instagram

A Budapest Pride alkalmából Szinetár Dóra az alábbi fotót tette közzé Instagramján, hogy kifejezze támogatását. A kép azonban nagy vihart kavart, és sokan csúnyán támadták miatta a színésznőt. Szinetár a Facebookon válaszolt a károgóknak, akik sorai tanúsága alapján nem először veszik célkeresztbe a háromgyermekes édesanyát.

Érdekes reakciókat váltott ki a tegnapi fotóm… azt hiszem ez egy jó szűrő lesz, az intoleráns emberek elengedésére! Nem voltam kint a Pride-on. Még soha. És a jövőben sem tervezem, hogy kimegyek. Továbbá az engem is taszít, amikor délután négykor az Andrássy úton (férfiak vagy nők- tök mindegy) alsóneműben szexuális tartalommal rázzák a bármilyüket. DE!! Amikor bukósisak mögé rejtőzött bőgő hangú motorokon ülő agresszív soviniszta alfahímek, és különböző hagyományörzô viseletbe öltözött nagymagyarok ostort csattogtatva próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig

– írja a művésznő, aki azt is hozzátette: akik emiatt elpártolnak tőle, azok neki sem fognak hiányozni.

Akit pedig azért veszitek el az oldalt követők közül, mert ezt a fotót sem képesek tolerálni, azért biztos, hogy nem kár. Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim, és a foglalkozásom kapcsán

– fogalmazott Szinetár. A színésznő szerint “akiből heves indulatokat vált ki a meleg-kérdés, a válás, az abortusz, vagy annak ellenzése, a zsidóság, a székely népviselet, vagy a másik boldogsága”, annak bizos van erre valami őszinte magyarázata, és érdemes lenne megoldania magában ezt a problémát, a saját boldogsága érdekében.

Szinetár Dóra személyesen is mélyen érintett az emberi sokszínűség elfogadása ügyében, hiszen tavaly egy Down-szindrómás gyermeknek adott életet, amiért nagyon sokan támadták.

Mai nap hírei

Nagy lehűléssel és széllel érkezik a várva várt csapadék

mezohir.hu12 órája

Azzal támadják Karácsonyékat, amit Tarlósék is terveztek

szabadeuropa.hu13 órája

Menczer: Szijjártó nem rúgott ki elég embert, ha kiszivároghatnak információk

ezalenyeg.hu16 órája

25 év után juthat újra főtáblára a Ferencváros a BL-ben 

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

Jöhet egy kis balagyfélteke-torna? – A WMN természettudományos kvíze

wmn.hu16 órája

Önmegsemmisítésbe kezd a WhatsApp

itbusiness.hu17 órája

Gurmai Zita felszólította Orbán Viktort, hogy hagyja abba

demokrata.hu17 órája

Már három éve tiszta: őszintén mesélt drogproblémáiról a TV2 műsorának szereplője

joy.hu18 órája