Szily Nóra exkluzív interjút adott: online társkeresőn ismerkedik

Startlap - Startlap
Rendkívüli őszinteséggel mesélt házasságairól, válásairól, gyermekeiről, a gyászról és arról, milyen új lehetőségekkel próbálkozik. Bulvárösszefoglaló.

Szily Nóra exkluzív interjút adott: online társkeresőn ismerkedik

Édesanyja után édesapja is elhunyt, a járvány miatt pedig a munkáit is elvesztette.

Megcibált ez az elmúlt két év

– mondja Szily Nóra, akivel a Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában rendkívüli őszinteséggel mesélt házasságairól, válásairól, gyermekeiről, a gyászról, és arról, milyen új lehetőségekkel próbálkozik. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

“A Vidám Színpad nem folytatódhat” – durvul a vita Straub Dezső és Götz Anna között

A korábbi igazgató, Böröndi Tamás halála miatt kialakult viszály az özvegy és a művészeti igazgató között komoly veszéllyel fenyegeti a legendás társulat létét. Götz Anna állítólag hónapok óta a telefont se veszi fel Straub Dezsőnek. Mi történt? Innen kiderül.

Megvan A Konyhafőnök két finalistája

Két körben, több új szereplő közreműködésével dőlt el, hogy ki jut tovább a végső küzdelembe Orsi, Mengyi és Roli közül. Az utolsó előtti nagy megmérettetésen a hagyományos ételek álltak a középpontban, a három játékos végül sírva fogadta a zsűri döntését. Videó és további részletek itt.

Magdi anyus visszatér a Barátok közt végére

A 23 év után befejeződő sorozatból 12 évvel ezelőtt írták ki Fodor Zsóka karakterét. Magdi anyus két különleges epizódban lesz látható. További információkért katt ide.

Kitört a botrány egy oxfordi kollégiumban II. Erzsébet fotója miatt: az oktatási miniszter kiborult, a diákok kitartanak

Fotó: Getty Images/Bettmann

A királynő személyében többen az elnyomás szimbólumát látjákGavin Williamson túlzás nélkül kiborult, abszurdnak nevezte a történéseket, a Magdalen College elnöke visszaszólt a miniszternek, és védelmébe vette a diákokat. Bővebben.

Kellemetlen indokkal hirtelen visszavonta a közmédia Galla Miklós Karinthy-gyűrűjét

Az MTVA berkeiben egyik napról a másikra vált nemkívánatos személlyé. Galla Miklós úgy tudja, egy Karácsony Gergellyel kapcsolatos pletyka miatt nem részesülhet a humoristák legnagyobb elismerésében. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rékasi Károly: Már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől

Rékasi mostanra elfogadta, hogy fizikai állapota miatt hamarabb el kell búcsúznia a színészettől, és már el is kezdte új munkája megalapozását, korábban azonban csupán egyetlen dolog tartotta vissza az öngyilkosságtól. Ha kíváncsi vagy, mivel fogja keresni a kenyerét Rékasi Károly, és mi történt akkor, amikor szerette volna feladni életét, akkor itt folytasd az olvasást.

Vastag Tamás vékony lett: fotón a 17 kilós fogyása

Egy “tudományos formula” segítségével sikerült a nagy átalakulás, tíz éve nem volt olyan jó formában, mint most. Vastag Tamás fogyásának műhelytitkait és átalakulása eredményét ebben a cikkben nézheted meg.

Egy brit orvos kielemezte a Jóbarátok szereplőinek plasztikai beavatkozásait

Fotó: Getty Images/Handout

Nem lehet 27 évet öregedni úgy, hogy a szemöldököd ugyanazon a helyen maradjon.

A médiaszerepléseiről ismert dr. Sarah Tonks új videójában Lisa Kudrow lett a kakukktojás, aki szerinte “elképesztően” néz ki, és ezt mindenféle beavatkozás nélkül érte el. Íme a felvétel és a további részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt