Marton visszatér – Megszólalt Sárosdi Lilla, a rendező áldozata

Nagyon fontos kérdést tett föl a színésznő.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-09 11:33

Sárosdi Lilla nagyon sajnálja, hogy nem jutott bíróságra a szexuális zaklatással kapcsolatos ügye, és eléggé bántja, hogy Marton Lászlót ilyen könnyen visszafogadta a szakma – írja a Best Magazin nyomán a Blikk.

– Ami a legmegdöbbentőbb volt a számomra, hogy mennyi nő küzd ezzel a problémával nap mint nap. És pont emiatt sajnálom, hogy Marton visszatérhet. Nem arról van szó, hogy egy életen át bűnhődjön, de arról sincs, hogy felejtsük el neki, mintha mi sem történt volna – nyilatkozta  a magazinnak Sárosdi Lilla.

A színésznő szerint azzal, hogy most két színház is felkérte rendezőnek Martont, azt az üzenetet közvetítik, hogy el lehet felejteni a szexuális zaklatás témát.

Sárosdi úgy véli, az emberek nem értik, hogy ami vele és társaival megtörtént, az az ő gyerekükkel, szeretteikkel is megtörténhet. –  Akkor is jegyet vennének Marton előadására? – teszi fel a kérdést a színésznő.

Mint ismeretes, a magyar színházi életben megtörtént szexuális zaklatásos esetekre azután derült fény, hogy Sárosdi Lilla színésznő a nyilvánosság előtt megnevezte Marton Lászlót mint korábbi zaklatóját. Sárosdi után újabb és újabb, egyelőre névtelenséget kérő nő állította, hogy a Vígszínház volt igazgatója hasonlóan viselkedett velük is.

A rendező kezdetben tagadta a vádakat és pert helyezett kilátásba. A fordulat október 26-án következett be, amikor Marton László közleményben bocsánatot kért, amit Sárosdi Lilla elfogadott, jelezve, hogy ami történt, az nem közeledés volt – a rendező fogalmazott így -, hanem zaklatás.

 

Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Mai nap hírei

Ebben a magyar házban már nem fizetnek rezsit

alternativenergia.hu4 órája

Kétszázezer forintot kell fizetnie annak, akinek nincs negatív koronavírus tesztje

metropol.hu13 órája

Átigazolás: Négyszerezhetjük pénzünket, ha Ancelotti megint lerabolja a Real Madridot

hatharom.com17 órája

Soha nem szabad megrázni egy kisbabát!

szimpatika.hu17 órája

Szabadon garázdálkodnak a vaddisznók Somogyban – már milliós a kár

agroinform.hu17 órája

3 daganattípus, amelyet örökölhetünk

napidoktor.hu17 órája

Olasz sajtó: Magyarország bátor és előrelátó a Szputnyik V vakcina kapcsán

demokrata.hu18 órája

Ricky Martin kissé mellényúlt új külsejével: de férje imádja az átalakulást

joy.hu18 órája