Szétszedték a kommentelők a vörös szőnyegen pózoló, friss kismama Kulcsár Edinát

'Minek szül gyereket, akinek az az élete, hogy bulizzon?'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-22 10:16

Kulcsár Edina szeptember 11-én adott életet kisfiának, Medoxnak. Úgy tűnik, ő nem az az anyuka lesz, aki ki sem mozdul babája mellől, csütörtökön már ott voltak férjével, Csutival a Corvin moziban Terence Hill filmbemutatóján.

Közösségi oldalaikon életük sok részletét megosztják, természetesen ebből a nagy pofonosztóval készült közös kép sem maradhatott ki.

Itt aztán beindult a kommentáradat, követőik támadásba lendültek, szerintük „celebeskedés” helyett egy édesanyának ilyenkor otthon, a kisbabája mellett van a helye.

  • Én csak egy valamit nem értek: annak, akinek ez az élete, hogy menjen, bulizzon, szórakozzon, minek szül gyereket. A pénz miatt??? Mondjuk, jó biznisz van benne, az tuti. Remélem, jó sok pénzt hozott a konyhára.
  • Hát, nem tudom, de alig vártátok, hogy megszülessen a kisbaba és 1 hét után ez a legfontosabb, hogy itt pózoljatok?
  • Ez azért elég kemény hozzáállás. Nem értem, miért van arra szükség, hogy pár órás-napos szülőkként rohantok celebkedni. Attól féltek, ha lépten-nyomon nem toljátok magatokat az arcunkba, nem lesznek rátok kíváncsiak? Ennek érdekében pedig mindent beáldoztok? Elég durva.

A Bors megkérdezte Kulcsár Edinát is, mit szól a támadó kommentekhez:

„Megszoptattam a kisfiamat, majd a két nagymamájával hagytam otthon arra a szűk egy órára, amíg én elmentem a gyerekkori idolommal találkozni. Terence Hill filmjein nőttem fel, hatalmas megtiszteltetés, hogy találkozhattam vele személyesen. A kézfogás után pedig egyből siettem haza. A telefon végig a kezemben volt, hogy ha bármi történne otthon, öt perc alatt hazaérjek. Ezt az időt, amíg én távol voltam, Medox végigaludta, fel sem tűnt neki, hogy egy picit távol voltam tőle. Az édesanyám és Csuti anyukája vigyázott rá, le sem vették az óvó tekintetüket a kisfiamról. Teljes biztonságban volt” – érvelt a kismama.

Mai nap hírei

A magyar a vakcina mögött: Karikó Katalin, akinek a nevét az egész világ megismerte

unilife.hu8 órája

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter a vakcinákról

demokrata.hu8 órája

Brókerbotrány: nincsen felelőssége az államnak

tozsdeforum.hu9 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu10 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu10 órája

Megszakad a szív: egy szánkó vetett véget a 18 éves fiú életének

metropol.hu11 órája

Fúziós prosztatabiopszia mentheti meg a férfiak életét

szimpatika.hu12 órája

Melania Trump ennél látványosabban nem hagyhatta volna maga mögött az elmúlt négy évet

444.hu19 órája