Szél Bernadették Strasbourgig mennek Polt Péterék döntése miatt

At MTVA-nál történtek élték meg másként a politikusok.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-22 11:37

Fotó: Szél Bernadett/Facebook

Hosszú interjút közölt az LMP volt politikusával a Magyar Hang, amiből kiderült, hogy nem fogadják el az ügyészség döntését. Ismert, a Polt Péter vezette hivatal hétfőn jelentette be, hogy az országgyűlési képviselők az MTVA épületében nem hivatalos személyként jártak el, ezért velük szemben hivatalos személy elleni erőszak nem valósult meg. Ezzel szemben a vádhatóság úgy látja, a közérdekű üzem működése megzavarása bűntettének kísérlete és más bűncselekmények gyanúja állapítható meg, ezért a mai napon ismeretlen tettes ellen nyomozást rendeltek el.

Pofátlanság

– Teljes pofátlanság ez döntés, nem véletlenül szerepel az öt pontunk között, hogy független igazságszolgáltatást követelünk – mondta el Szél Bernadett kérdésre válaszolva. Mi a közmédia épületében felmutattuk a képviselői kártyánkat, elmondtuk, mit szeretnénk, ezután engedtek be minket. A helyzet már miattuk eszkalálódott, teljesen abszurd volt, ahogy eljártak. A videófelvételen jól látszik, ahogy a biztonsági őrök eljártak a képviselőkkel szemben, erőszakot ők alkalmaztak, nem pedig mi. A feljelentést én tettem, Hadházy Ákos pedig a társfeljelentő, az ügyünk Strasbourgnál van – tette hozzá.

„Ifjabb Lomnici Zoltán a Fidesz embere”

A politikus ezenfelül beszélt a közmédiában uralkodó helyzetről is, ahol szerinte a Fidesz saját maga számára safe space-t, azaz biztonságos helyet akarnak létrehozni. És előkerült természetesen az  Ifjabb Lomnici Zoltánról kiszivárgott felvétel is, amiben a volt LMP-s politikusok akciójáról mondta el „saját véleményét”. További részletek a lap cikkében

Mai nap hírei

Lakatos Márk óriási titokról rántotta le a leplet Kucsera Gáborék YouTube-sorozatában

ifaktor.hu7 órája

Az Aptiv megoldása lehet a kulcs az autonóm járművek terjedéséhez

autopro.hu10 órája

Ezt teszi Keleti Andrea és anyukája a fittségért

napidoktor.hu12 órája

Gyanús halmok a határban – milyen kártevőt rejthetnek?

agroinform.hu13 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu14 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu15 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu16 órája

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit

digitalhungary.hu17 órája