Szekszárdi gyilkosság: nőnapra virágot vitt hatéves unokatestvérének, majd lemeztelenítette és vascsővel szétverte a fejét

Startlap - Startlap
A rendőrség elfogta a férfit, aki részleges beismerő vallomást tett. A kislány édesapja megrázó részletességgel számolt be a brutális esetről.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 19 éves szekszárdi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt egy hat és fél éves szekszárdi kislányt – számolt be a police.hu. Az elkövető részleges beismerő vallomást tett.

A Bors arról ír, hogy a gyermek maradványaira a Séd patak medrében találtak rá hiányos öltözékben. Az elkövető pedig Leonetta saját unokatestvére volt, aki a helyiek elmondása szerint pszichiátriai kezelés alatt állt. Az áldozat rokonai állítják, hogy a fiú magával is végezni próbált, újra kellett éleszteni. A lapnak a gyermek édesapja könnyek között mesélte el, mi történt:

A kislányom kint játszott az udvaron. Bementem egy cigiért, és mire kijöttem, Leonetta nem volt sehol. Azonnal keresni kezdtük, de már csak a holttestét találtuk meg a házunk mögött folyó patakban. A feleségem és a kiérkező rendőrök találtak rá. Vascsővel verték szét a fejét és meztelen volt. A bugyiját ott találtam meg a bokrok közt. Dániel, az unokatestvére ölte meg. Itt lakott velünk ő is. A rendőrök engem is bevittek, mire pedig hazatérhettem, már elfogták ezt a szemetet. Ez a szerencséje, mert levágtam volna a fejét. Nekem már mindegy, több mint húsz évet ültem. Úgy szétverte a lányom fejét, hogy a koponyacsontjait én szedegettem össze.

Az édesapa azt mondja, a gyilkos délelőtt még virágot vitt nőnap alkalmából a kis Leonettának. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást. A Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője a közrend fenntartása érdekében a cselekmény helyszínének környékén 24 órás rendőri jelenlétet rendelt el.

Ez is érdekelhet

képcím

Turi György lemondott minden posztjáról

képcím

Márky-Zay: Több jel van arra, hogy a Fidesz szervezett választási...

képcím

Százmilliókat kell fizetnie a NAV-nak egy német gyógyszergyárnak