Százezrekre büntethetik Orbán Viktort és Kövér Lászlót Szájer József miatt

Startlap - Startlap
A házelnöknek és a miniszterelnökben három hónap kellett ahhoz, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítványában lecseréljék a szexbotránya miatt világhírnévre szert tett Fidesz-alapítót. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Koszticsák Szilárd

Százezrekre büntethetik Orbán Viktort és Kövér Lászlót Szájer József miatt

A házelnöknek és a miniszterelnökben három hónap kellett ahhoz, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítványában lecseréljék a szexbotránya miatt világhírnévre szert tett Fidesz-alapítót. További információkért katt ide.

Orbán Viktor kérésére kitüntették a nagykövetet, aki segített Azerbajdzsánba menekíteni a baltás gyilkost

Az azeri hadsereg őrnagyát, aki 16 baltacsapással a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hungária körúti kollégiumában meggyilkolt egy alvó örmény katonát, hazájában később hősként ünnepelték, miközben Magyarországra nagy összegek érkeztek Azerbajdzsánból. Bővebben.

Deutsch Tamás az OLAF-hoz ment Cseh Katinka “közpénzeket érintő csalása” miatt

A kormányközeli médiában több hete téma a momentumos képviselő vélt vagy valós korruptsága, de Deutsch Tamás beadványán túl nem sok fejleményt sikerült felmutatniuk. Cseh Katalin már korábban jelezte, örül neki, hogy fideszes kollégái végre beszélgetnek az EU csalás elleni hivatalával. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Orbán Viktor hétfő este 4 milliárdot adott terrorelhárításra a gazdaság-újraindítási alapból

Fotó Beata ZawrzelNurPhoto via Getty Images

Szinte hetente csoportosítgatják a nagyvonalú milliárdokat, az eredetileg elfogadott költségvetést már felismerni is nehéz. A hétfő esti közlönyben további 127 milliárd forint sorsáról rendelkeztek. Részletek itt.

Ötven tévét kapott a Bajcsy a kórházak kedvenc tévészerelőjétől

Ellenbacher Attila a Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik telephelyének teljes épületben az antennahálózatot is kiépítette, hogy a jellemzően hónapokig ott fekvő betegek élvezhessék az adást. Az egészségügyi körökben híres tévészerelő munkásságáról és a mostani akcióról ebben a cikkben találsz fényképes beszámolót.

Köves Slomó szerint a Soros-plakátok nem antiszemiták, Soros György a kegyetlen kapitalizmus szimbóluma

Ismét izgalmas résszel jelentkezett a Partizán, ezúttal az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetőjével a főszerepben. Köves Slomó fiatalkorától, spirituális ébredésétől és személyes történeteitől az Orbán-kormányig ívelt a beszélgetés. Bővebben.

A Wizz Air berlini járata leszállásra kényszerült Budapesten

A 180 utast szállító gépen műszaki hiba lépett fel. Az esetről ebben a cikkben olvashatsz.

Plakátokkal figyelmeztetik a betegeket a hálapénz miatt

A Magyar Orvosi Kamara alelnöke sem hitte volna, hogy be tudják tiltani az egészségügyben a csúszópénzeket, és úgy gondolják, a páciensek számára sem elegendő az új szabályozás. Fotó és további részletek itt.

200 millióért enyhébb büntetést ígért egy ügyvéd egy párnak, bilincsben vitték el

Fotó MTIBruzák Noémi

A férfi és két társa Polt Péter legfőbb ügyészre hivatkozott, akinek a “jobbkeze” még telefonált is a férjjel. Az ügyről itt olvashatsz.

Sikátorba szorult a Ferrari Rómában, moccanni sem tudott

51 másodpercnyi kínszenvedés. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára