Szandi: Lehet kockás hasad, ha nem vagy boldog

Startlap - Startlap
Lilu műsorában elmondta, mi az egyetlen igazán fontos dolog, amire figyelni szokott. Heti bulvárösszefoglaló.

Szandi elmondta, szerinte mi a legfontosabb az életben

Lilu sminkelős műsorában legutóbb Szandi vendégeskedett, akivel olyan témákról beszélgettek, minthogy az énekes nem olvassa az internetes hozzászólásokat, mert nem hajlandó beengedni a negatív energiákat az életébe. Bővebben

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult

MTI/Soós Lajos

Kóbor-Deme Zsóka a telefont nem veszi fel, munkahelyén hetek óta nem látták, aggódnak érte ismerőseiRészletek.

Árpa Attila: Lehet, hogy Magyarország k***ára működik, de a magyar egészségügy egy kib**ott katasztrófa

Édesanyja kedden balesetet szenvedett, sok vért veszített, és mentőt kellett hívni. Ami ezután következett, kiverte a biztosítékotÁrpa Attilánál. Mi történt? Innen kiderül.

50 éve történt az egyik legnagyobb csoda

Szinte a nullával egyenlő az esélye annak, hogy valaki egy levegőben darabjaira hulló gépről háromezer métert zuhanva életben maradjon. Azért csak szinte, mert a még ma is élő Juliane Koepckével 50 évvel ezelőtt, 1971. december 24-én megtörtént ez a csoda. Ha érdekel az elképesztő történet, kattints ide.

Bereczki Zoltán karácsonyi dala felrobbantotta a netet

Karácsonyi dallal rukkolt elő az idei ünnepek előtt Bereczki Zoltán. Az Elvarázsolt éj című dalhoz tartozó klip már százezres megtekintésnél jár. “Szuper! Nagyon jó!”, “Imádom! Nem tudom abbahagyni a mosolygást”, “Óriási!”, “Zseniálisan jól énekelsz!”, “Mekkora zene!”, “Engem is teljesen elvarázsolt” – olvasható a kommentekben. Meghallgatnád? Itt megteheted.

Autista fiával játszik egy darabban Blaskó Péter

A Nemzet művészét lánya, Blaskó Borbála rendezte a GRANE – Képzelgések a Peer Gynt nyomán című darabban, melyben fia, az autista képzőművész Blaskó Bencével szerepel. A különleges családi produkció létrejöttéről, a lányával és fiával való közös munkafolyamatról maga Blaskó Péter mesél ebben a cikkben.

Tóth Gabi betartotta ígéretét: megérkezett a Mennyből az angyal videóklipje

MTI/Cseke Csilla

A hófehérbe öltözött énekesnő mintha maga is egynek akarna tűnni az angyalok közül, még egy kis mesterséges fényaurát is adtak neki, biztos ami biztos. Tóth Gabi a hónap elején jelezte, hogy egy egész daloskönyvvel készült az ünnepekreVideó.

Gyuricza Dóra fürdőruhában mutatta meg nagy pocakját

Rácz Jenő felesége a mexikói tengerpartról közölt nyaralós fényképeket, így hirtelen kiderült, hogy látványosan megnőtt már a hasaÍme.

Kézzel írt levelet Dzsudzsák Balázsnak egy kisfiú, megható gesztust tett a focista

A Ferencváros elleni 2-0-s siker után Dzsudzsák valóra váltotta egy kisfiú álmát, aki megható üzenetet küldött a DVSC csapatkapitányának. Íme

ByeAlex meglepő kijelentést tett Csobot Adélról

Megosztott egy közös fotót, és olyat bókolt, amire senki sem számítottÍme.

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal