Szakított az álompár? Külön Karácsonyozott Hosszú Katinka és férje!

Startlap - Startlap
Furcsa üzenetek jelentek meg a pár közösségi oldalain.

A Blikknek tűnt fel, hogy az utóbbi hetekben Hosszú Katinka közösségi oldalán nem jelentek meg friss közös fotók a többszörös olimpiai és világbajnok úszónőről és edző-férjéről.

A lap utánaszámolt, és meglepetésre azt tapasztalta, hogy a pár több mint egy hónapja nem osztott meg közös képet. Szep­temberben még 8, októberben 6, november közepéig pedig 7 képük jelent meg Katinka közösségi oldalán. Azóta egy sem.

Ennek fényében szintén jelentősége lehet, hogy munkakapcsolatuk során Shane Tusup először nem kísérte el Hosszút egy versenyre. A decemberi rövid pályás Eb-n Katinka hatszor nyert, és a férje ezekre a győzelmekre sem reagált a közösségi médiában.

A legfurcsább mégis az, hogy a pár a szentestét egymástól 195 kilométerre töltötte: Hosszú családi körben, Ba­ján ünnepelt, míg férje a szüleivel Budapesten karácsonyozott.

Tusup december 6-án meglehetősen rejtélyes üzenetet osztott meg egyik bejegyzésében: „Azt mondják, az életben a saját tapasztalat a legjobb tanító. Addig nem tudjuk meg, hogy kik vagyunk, amíg nem bukunk el. Minden embert a tettei határoznak meg”.

Utolsó Facebook-bejegyzésük is elgondolkodtató – írja a Blikk.  Hosszú Katinka a saját nevében kívánt boldogságot:

Shane Tusup pedig 26-án azt posztolta a Facebookon, hogy senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja.

 

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Hivatalos: Hosszú Katinka gyermeket vár