Szabó Zsófi sírva omlott össze élő adásban a Kaleta-ügy miatt

Startlap - Startlap
Gyomorforgatónak nevezte a Reggeli interjúját a volt perui nagykövet védőjével, és annyira kiborult, hogy végül ki kellett mennie a stúdióból. Bulvárösszefoglaló.

Szabó Zsófi sírva omlott össze élő adásban a Kaleta-ügy miatt

Első fokon két év hat hónapra felfüggesztett szabadságvesztésre, valamint 540 ezer forint pénzbírságra ítélték Kaleta Gábort. A diplomata ügyvédje, Mester Csaba, aki amúgy egy szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő civil szervezet alapítója, fellebbezett. Az ügy a Reggeli csütörtöki adásában is szerepelt, amely egy, az itt megszokott kedélyesen beszélgetős műfajtól merőben idegen jelenetet eredményezett. Szabó Zsófiból kitörtek az érzelmek, a védővel készült interjút gyomorforgatónak titulálta, és annyira megviselte a téma, hogy úgy döntöttek, inkább távozik a stúdióból. Szabó azt mondja, egy hete aludni se bír, valamint hangsúlyozta: nem azt kívánja, “hogy egy ember dögöljön meg a börtönben”. Olyan dolgokat mondott ki, amik sokak szívét nyomhatják a történet kapcsán. Videó és további részletek itt.

Stohl András megházasodott: Vica gyönyörű menyasszony volt

A pandémia miatt végül 120 fő helyett csupán körülbelül 50 ember társaságában, de egy csodás ceremónia keretében Stohl András és barátnője örök hűséget esküdött. Az eseményen többek között Bodrogi Gyula is megjelent. Ha fényképre vagy kíváncsi, akkor ide kattintsebből a cikkből pedig kiderülnek olyan részletek, mint például az esküvői menü, illetve a nyilatkoznak a friss házasok.

Kiss Ramóna vallomása: a veszélyhelyzet alatt a válás is felmerült Lékai Mátéval

A műsorvezető őszintén mesélt arról, milyen durván megviselte házasságát a koronavírus miatti bezártság

 

Búvárok keresik a Glee színésznőjét

Fotó: Imeh Akpanudosen/Getty Images

Nagyon úgy tűnik, hogy a 33 éves Naya Rivera belefulladt egy kaliforniai tóba, egyelőre nagy erőkkel keresik. Az esetről videót és további részleteket itt találsz.

Jaksity Kata a szingli anyaságról vallott: “Megvan a szép kis életünk a három gyermekemmel, tökéletesen boldog vagyok így”

Jaksity Katát 2019-ben elküldték az ATV-től, de sem ez, sem az nem szegi a kedvét, hogy egyedül neveli három gyermekét, a 22 éves Ábelt, a 15 éves Bendét és a hétéves Jázmint. Olyannyira nem, hogy élete egyik legcsodásabb időszakának tartja a karanténban otthon eltöltött heteket. Ebben az interjúban a 48 éves műsorvezető egyebek mellett a családjáról, az új munkájáról, az anyaságról, és például olyan dolgokról mesél, hogy milyen jövőt képzel Ábelnek, aki eddig gyerekszínészként dolgozott Alföldi Róbertnek, illetve azt is elárulja, hogyan tartja formában magát.

A rendőrség is kommentelte Kenderesi Tamás úszógumis posztját

Kenderesi Tamást általában vízben fotózzák, de nagyon nem úgy, mint ahogy legfrissebb képén látható: a sportoló egy alpakás úszógumin pózolt a strandon. A bejegyzés alatt kialakult rövid beszélgetés a rendőrséggel azonban még ennél a szokatlan fényképnél is jobb. Részletek itt.

Rába Tímea elárulta, miből él a Kanári-szigeteken

Az egykori szépségkirálynő és férje, Tóbiás József volt országgyűlési képviselő 2 éve költözött el Magyarországról kisebbik fiuk kruppja miatt.

 

Kiderült, mennyi pénzt hozott tavaly Vajna Tímeának elhunyt férje hagyatéka

A hagyatéki eljárás lezárása után Vajna Tímea megörökölte az AV Perfect Kft.-t – ez az a cég, amibe Andy Vajna beletette a vállalati érdekeltségeit, amikor halála előtt alig pár héttel átszervezte teljes cégbirodalmát. A napokban leadták az éves beszámolót, amiből kiderült, mennyi pénzt is vett ki a vállalatból a tulajdonos 2019-ben. Ha érdekelnek a pontos számok, és az örökséggel kapcsolatos további részletek, akkor itt folytasd az olvasást.

Ez történt a Grace Klinikából korán kiírt, fontos szereplőkkel

Fotó: Frank Ockenfels/Walt Disney Television via Getty Images

A 2005-ben indult sorozat döbbenetes módon még mindig fut, már a 16. évadnál tart. A színészeket ugyanakkor sokat cserélgették, több kezdeti kulcsfigura pár évad után távozott, nem egy esetben kellemetlen történetek miatt. 

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Somos András felfüggeszti televíziós tevékenységét

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...