Kiemelt Hírek 2018. április 12.

Szabó Eszter a mellét is mutatja, hogy felhívja a figyelmet

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 12.
Az énekesnő szerint az Instagramon szinte csak feljavított képek találhatóak, amin változtatni kellene.

Szabó Eszter olyan fotóval próbálja magára felhívni a figyelmet az Instagram-oldalán, amelyen a melle alsó része is látszik – írja a femcafe.hu. Állítása szerint a képpel azt szeretné megmutatni, hogy amit a virtuális térben látunk, az nem mindig fedi a valóságot. A Megasztárban feltűnt énekesnő már korábban is posztolt ebben a témában, de ezúttal az eddigieknél egyenesebben fogalmazott.

„Csak hogy őszinte legyek veletek: így néz ki egy agyonfilterezett kép rólam. Tudnotok kell, hogy az alábbi fotón bőrszépítő effekt és filter is van, sőt, fogfehérítő is került rá a biztonság kedvéért. (…) Nincs ezzel semmi baj, csak arra gondoltam, emlékezzünk meg újra róla: az Instagram nem a valóság, hanem egy-egy feljavított képe mindannyiunknak” – fejtette ki az énekesnő a nézeteit a közösségi oldalán.

Szabó Eszter azonban nem csak a netes manipulációra szeretné felhívni a figyelmet, nemrégiben ugyanis a keverék kutyák örökbefogadásáért kampányolt az egyik Instagram-posztjában.

„Mivel az ilyen képek mindig sokszor annyi figyelmet kapnak, mint a nem ilyenek, ezért itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire menő dolog keverék kutyát örökbe fogadni. A keverékek sokszor egészségesebbek, képezhetőbbek és hosszabb életűek…” – írja Szabó Eszter a posztjában.

Keresés az oldalon