Sub Bass Monster nem hozott szerencsét a Sztárban sztár kiesőjének

Startlap - Startlap
Úgy tűnik, ez a férfiak versenye.

Vasárnap este már csak nyolcan léptek színpadra a Sztárban sztárban a TV2-n.

A szereplők produkciója nem feltétlenül olyan volt, mint amit eddig megszoktunk tőlük. Király Viktor Cindy Lauperként főleg a kinézetével keltett döbbenetet a zsűriben, nem pedig a szuper előadásával.

Janicsák Veca Galambos Erzsiként énekelte a Pá, kis aranyom pá-t, Horváth Tamás Arash slágerével igyekezett lázba hozni a közönséget, Pápai Joci Szikora Robivá alakult át az eredeti R-Go-s kabátban, Berkes Olivér példaképét, Caramelt jeleníthette meg, Oláh Gergő pedig Billy Idolként szedte szét a színpadot.

Ekanem Bálint Emota bár kissé bizarr hatást keltett Elton Johnként, produkciója mégis abszolút lenyűgözte a zsűrit, a maximális 40 pontra értékelték. Bár Stohl András nehezményezte, hogy Bálint nem tudta, hogy ő is énekelte ezt már az Oroszlánkirályban.

Kollányi Zsuzsinak Sub Bass Monster pörgő nyelvű rappelését kellett volna leutánoznia, ami bár több-kevésbé sikerült, mégis kissé lagymatag lett az összhatás. A zsűri és a közönség szavazatai alapján ő az, aki nem folytathatja tovább a műsorban a versenyzést.

 

Fotók: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Nem mindegy, hogyan tisztítjuk a vágódeszkát

képcím

Megvan a Ferencváros első igazolása a következő idényre

képcím

Hogyan mozogjanak az ülőmunkát végzők?