Story: Új életet kezd Várkonyi Andrea

Startlap - Startlap
A műsorvezetőt nemrég jegyezték el, amiről annyit tudni, hogy párja egy üzletember. Bulvárösszefoglaló.

Story: Új életet kezd Várkonyi Andrea

A Story magazin értesülései szerint egy budai luxusingatlanban kezd új életet Várkonyi Andrea titokzatos vőlegényével. További részletekért ide kattints.

Ő Jodie Foster felesége, akiért évek óta rajong a filmcsillag

Jodie Foster is azon sztárcsajok egyike, akik egy nő mellett találták meg a boldogságot! Ha kíváncsi vagy a párjára, ebben a cikkben nézegethetsz fotókat.

Vajna Tímea megkapta a koronavírus elleni védőoltást: „Mintha eltörték volna a csontomat”

Andy Vajna özvegye – aki már átesett a betegségenebben a cikkben osztja meg nem túl kellemes tapasztalatait az oltás utáni napokról.

Házasodni készül A mi kis falunk két színésze

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kíváncsi vagy az új sztárpár tagjaira, ebben a cikkben felfedik kilétüket.

Katalin hercegné miatt nem omlott még össze Vilmos

Az elmúlt időszak eseményei, illetve a viszály Harryvel nagyon megviselte Vilmos herceget, de Katalin száz százalékban mellette áll. Részletek.

Újabb sztárral erősít a Life TV

A sztárséf egy időben nagyon sokat volt képernyőn, a nézők imádták, ezt használja ki Hajdú Péter, aki leigazolta a Life TV-hez. Ha kíváncsi vagy, ki lesz a főzőműsor házigazdája, erre a linkre kattints.

Újabb hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A 85 éves Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőt múlt héten szállították kórházba, és a vizsgálatok során derült ki, hogy tüdőgyulladása van. Most Bodrogi Gyula szolgált új információkkal Törőcsik Mari egészségi állapotáról. Bővebben.

Visszatér a TV2-re A Nagy Ő című társkereső műsor

A TV2 csatornáján még idén újra látható lesz A Nagy Ő című műsor. A társkereső reality formátum főszereplője jó ismerősünk, az Exatlonban és a Dancing With The Stars műsorokban is láthattuk már. Kiről van szó? Innen kiderül.

Benézhetünk Palvin Barbara leendő sógorának elképesztő lakásába

A Vogue rendszeresen kopog be különböző hírességekhez, hogy feltegyen nekik 73 teljesen indokolatlan kérdést mindenféléről. A magazin most Cole Sprouse kanadai otthonában járt, aki történetesen Palvin Barbara pasijának, Dylan Sprouse ikertestvére. A modern és hatalmas ablakokkal ellátott, óriási lakásnak emelete és tetőterasza is van. Itt megnézheted.

Kis híján 100 kilót fogyott Kovi és ma már nem a felnőttfilmek forgatásán találkozhatsz vele

Kovács Kovi Istvánt Magyarország pornócsászáraként ismerjük. Egykor teli volt vele a média, de ma már alig hallani róla. 8 éve abbahagyta a pornózást. Ha kíváncsi vagy, mivel foglalkozik mostanság, erre a linkre kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

A Nagy Ő: párt választott az ország 39. leggazdagabb embere

képcím

Kiderült, mikor lesz az egészségügyi szakdolgozók következő...

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...