Sorozatbeli fia szerint Ádám Tamás meg volt törve halála előtt

Feltehetően gyógyszer-túladagolás okozta a színész halálát, akin a barátok szerint nem látszottak gyanús jelek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-13 12:47

Kárász Zénó és Ádám Tamás (Fotó: TV24)

Éveken át szórakoztatta a tévénézőket a Família Kft. Szép Károlyaként a nemrégiben váratlanul elhunyt Ádám Tamás, vagyis Nagy Sándor Tamás, akinek halálát a sajtóhírek szerint gyógyszermérgezés okozhatta.

A Story magazinnak megszólalt barátok szerint a 66 éves művészen nem látszódtak a depresszió jelei, azonban az utóbbi időben hangot adott annak, mennyire elszomorítja, hogy nem kap munkát.

Felfoghatatlan, hogy nincs itt. Akadtak újabban borús gondolatai, meg is lepődtünk rajtuk, de sosem gondoltuk volna, hogy eljön a nap, amikor már nem lesz itt, velünk. Mindig volt körülötte valaki, akinek mesélt, filozofálgatott. Sokat lehetett tanulni tőle, ittuk a szavait

– fogalmazott a lapnak Ádám Tamás Almásy térhez közeli törzshelyének egyik állandó vendége. A hely pultosa szerint a színész tele volt tervekkel.

Jó vendég volt, mindig úriember, sosem maradt adós. Egyedül az zavarta, hogy mostanában nem kapott olyan színházi feladatokat, amilyeneket szeretett volna. Mégis tele volt tervekkel, néhány nappal a halála előtt is arról mesélt, hogy újra rendezni akar, és ír is majd

– fejtette ki a vendéglátós. Ádám Tamás egyik fiatal pályatársa is arról nyilatkozott, hogy kollégája nem tűnt depressziósnak, társaságban mindig sokat nevetett, és úgy tűnt, a humor mindenen átsegíti őt. Kárász Zéno, aki a sorozatban Szép Károly fogadott fiát alakította, úgy véli, a színészt karrierproblémák törhették meg.

Tamás nemcsak a kollégám, hanem a barátom, a második apám is volt. Az utóbbi hónapokban már alig volt munkája, ajánlatai sem nagyon akadtak, úgy láttam, ez megtörte őt, pedig mögötte állt egy szerető család. Persze, lehet, hogy keserű helyzetekben ez kevésnek bizonyulhat

– vélekedik Kárász Zénó.

Ádám Tamás a Szegedi Nemzeti Színházban rendszeresen fellépett, valamint rendezőként is gyakran közreműködött a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

Mai nap hírei

A magyar a vakcina mögött: Karikó Katalin, akinek a nevét az egész világ megismerte

unilife.hu7 órája

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter a vakcinákról

demokrata.hu8 órája

Brókerbotrány: nincsen felelőssége az államnak

tozsdeforum.hu9 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu9 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu9 órája

Megszakad a szív: egy szánkó vetett véget a 18 éves fiú életének

metropol.hu10 órája

Fúziós prosztatabiopszia mentheti meg a férfiak életét

szimpatika.hu12 órája

Vilmos herceg alkalmazottja 10 hónap után felállt: mi történhetett?

joy.hu13 órája