Sok százezer adósnak fog fájni, ami jön

Startlap - Startlap
A probléma a gyakran változó kamatozású hiteleket felvett személyeket érinti. Esti hírösszefoglaló.

Fájni fog sok százezer adósnak, nőnek a törlesztőrészletek

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A gyakran változó kamatozású hiteleknél az adósoknak, ha novemberben van a fordulónap, akkor már érdemi törlesztőrészlet-emelkedésre kell felkészülniük. Részletek.

A Demokratikus Koalíció beperli az MTVA-t, amiért tényként kezelik az Elkxrtuk összeesküvés-elméletét

A Kossuth rádió kedd délutáni műsorában már az hangzott el, hogy Dobrev Klára döntött “2006-ban az utcán levő emberek szemkilövetéséről és megveréséről”. Ezzel a DK szerint a műsorvezető tényként kezelte az Elkxurtuk című filmben elhangzottakat, ami a párt véleménye alapján szimpla összeesküvés-elmélet, így feljelentést tesznek az MTVA ellen. Bővebben

Naponta emelkedő, kemény büntetést kapott Lengyelország az EU-tól

Az Európai Unió Bíróságának tájékoztatása szerint a lengyel kormány szembe ment a Bíróság rendelkezésével azzal, hogy nem függesztette fel a lengyel legfelsőbb bíróság fegyelmi kamarájának működését. A bírság alapján a naponta emelkedő összeget errefelé lehet szemrevételezni, ahol az is kiderül, meddig is fizetnek a lengyelek. 

Kósa Lajos úgy érzi, a mostani védekezés szintje bőségesen elegendő 

Az operatív törzs tagjaként az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a politikus, aki nem látja indokoltnak bármilyen intézkedés jelenlegi foganatosítását. Kósa lényegre törő szavai itt érhetőek el

Már karnyújtásnyira a megállapodás a 200 ezer forintos minimálbér

A kormány nem csak ezt szabályozná, de lenne ötlete a munkáltatói járulékra is, viszont a helyi iparűzési adó megnyirbálását továbbra is fenn tartaná. Hogy miként állnak a megbeszélések a minimálbér ügyében, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Robert Ficótól aranyat és 50 ezer eurónyi készpénzt loptak el

MTI/EPA/Martin Divisek

De a volt szlovák kormányfő nem jelentette a rendőrségen, mert nem volt kedve magyarázkodni, mégis honnan van ennyi készpénze és értéke. Mindez egyébként most egy rejtett kamerás felvételből derült ki, melyen Fico maga beszél minderről. Részletek

Már a jelnyelvet használókra is gondoltak a Stop, Gyurcsány! Stop Márki-Zay! petícióval kapcsolatban

A jelnyelvet használók számára akadálymentessé vált a Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! petíció, közölte a Fidesz szerdán. Hogy mindez miként történt, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Megvásárolta a Telenor montenegrói leányvállalatát a 4iG

A Telenor Montenegro a délszláv ország vezető mobilszolgáltatója, 2020-ban 44 millió eurós árbevételt könyvelt el. A magyar cég vásárlásáról itt lehet többet megtudni. 

Tallinból úgy jelentkezett be Szijjártó Péter, hogy James Bond is elismerően csettintett volna

Mintha egy igazi akciófilm előzetese tűnt volna fel a külügyminiszter közösségi oldalán, olyan videót osztott meg Szijjártó Péter a Facebookon.  Pörgős zene, feszes tempó, és gyors vágások jellemzik mindazt, ahogyan Tallint bevette a magyar külügyér. Ha valaki ezek után nem tudna ellenállni a kíváncsiságának, akkor csak elég, ha ide kattint.

Orbán barátai vesztettek az olasz helyhatósági választáson

Az Orbán-barát olasz jobboldal egyik pártját újfasiszta vicceken röhögő, illegális kampányfinanszírozással gyanúsított háttéremberei sodorták bajba, a másik pártot, Salvini Ligáját, pedig egy drogügylettel kapcsolatos botrány rázta meg. Az itáliai választások izgalmait itt lehet elérni.

Ez is érdekelhet

képcím

Szijjártó: Ha bármilyen üzenetük van, azt szívesen...

képcím

Dobrev szerint az eredmény csalódást keltő

képcím

EP-listavezetők tévévitája a Várkert Bazárban - Élő