Sok ezer gyermek focizott A Futball Éjszakáján országszerte

Rengeteg program várta az érdeklődőket az ország 24 helyszínén.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-09 07:00

A Futball Éjszakája Debrecenben

Győrtől Gergelyiugornyáig az ország 24 helyszínén rendezték meg A Futball Éjszakáját első alkalommal, amit alapvetően a labdarúgás népszerűsítéséért valósítottak meg a szervezők. 8 első és 7 másodosztályú csapat csatlakozott a kezdeményezéshez, illetve 9 alacsonyabb osztályú alakulat is szervezett programot a saját pályáján szeptember 7-én. 

Az események során meg lehetett látogatni a létesítményeket, ki lehetett próbálni, milyen foglakozásokkal készülnek a profi futballisták a mérkőzésekre, bizonyos csapatok készültek kerekasztalbeszélgetésekkel, s több helyszínen rendeztek gálamérkőzést.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, túra/szabadtéri

Ilyen volt például Kabát Péter és Balajcza Szabolcs újpesti búcsúmérkőzése, akiket a Megyeri úton búcsúztattak, vagy az MTK-FTC öregfiúk mérkőzés, amin a Fradi 1995-ben a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt csapatából többek között Lisztes Krisztián, Telek András és Szekeres Tamás is pályára lépett – írja a 24.hu. Előbbi 7:7-es, utóbbi 2:2-es döntetlennel zárult, s a Fradi öregfiúk a meccs után Gyirmót felé vették az irányt, s ott is gálamékőzést játszottak.

98 éves hagyománya van a Színész (sárgában) -Újságírók (pirosban) Rangadónak. A Futball Éjszakáján ismét összecsaptak a firkászok és a ripacsok.

Az esti program egyik budapesti fénypontja az évtizedekkel ezelőtt rendkívül népszerű Színész‒Újságíró Rangadó volt, amelyen olyan ismert művészek szerepeltek, mint Eperjes Károly, Straub Dezső, Puskás Péter, vagy Rudolf Péter, utóbbi kettő gólt is lőtt. Az újságíróknál pályára lépett Istenes Bence, Istenes László, Azurák Csaba vagy például az ország legismertebb hangjának birtokosa, Szalóczi Pál is. 

A Futball Éjszakája Debrecenben

Debrecenben az Arad öregfiúk csapata vendégeskedett, a meccs után pedig Sándor Tamás és Dombi Tibor rock koncertjét is megtekinthették az érdeklődők.

Sándor Tamás (jobbra) és Dombi Tibor, a DVSC volt labdarúgói zenei tudásukat mutatták meg a debreceni közönségnek.

Mai nap hírei

Fél nap alatt védettséget adhat a koronavírus ellen egy új magyar gyógyszer

168ora.hu12 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu14 órája

Erős gyengülést mutatott reggel a forint

tozsdeforum.hu15 órája

Előre leszóltak nekik, hogy a raktárkoncerten ne játsszák el az Orbán Viktorról szóló számukat

444.hu17 órája

Ezzel a Youtube funkcióval rengeteg új videót fedezhetsz fel!

digitalhungary.hu17 órája

Újabb adag havazás jön

agroinform.hu17 órája

Többet számít, hogy reggel vagy este sportolsz, mint gondolnád

she.life.hu18 órája

Ben Affleck újabb fotóján nevetnek az internetezők: mi van vele?

joy.hu20 órája