Sok ezer gyermek focizott A Futball Éjszakáján országszerte

Startlap - Startlap
Rengeteg program várta az érdeklődőket az ország 24 helyszínén.

Győrtől Gergelyiugornyáig az ország 24 helyszínén rendezték meg A Futball Éjszakáját első alkalommal, amit alapvetően a labdarúgás népszerűsítéséért valósítottak meg a szervezők. 8 első és 7 másodosztályú csapat csatlakozott a kezdeményezéshez, illetve 9 alacsonyabb osztályú alakulat is szervezett programot a saját pályáján szeptember 7-én. 

Az események során meg lehetett látogatni a létesítményeket, ki lehetett próbálni, milyen foglakozásokkal készülnek a profi futballisták a mérkőzésekre, bizonyos csapatok készültek kerekasztalbeszélgetésekkel, s több helyszínen rendeztek gálamérkőzést.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, túra/szabadtéri

Ilyen volt például Kabát Péter és Balajcza Szabolcs újpesti búcsúmérkőzése, akiket a Megyeri úton búcsúztattak, vagy az MTK-FTC öregfiúk mérkőzés, amin a Fradi 1995-ben a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt csapatából többek között Lisztes Krisztián, Telek András és Szekeres Tamás is pályára lépett – írja a 24.hu. Előbbi 7:7-es, utóbbi 2:2-es döntetlennel zárult, s a Fradi öregfiúk a meccs után Gyirmót felé vették az irányt, s ott is gálamékőzést játszottak.

98 éves hagyománya van a Színész (sárgában) -Újságírók (pirosban) Rangadónak. A Futball Éjszakáján ismét összecsaptak a firkászok és a ripacsok.

Az esti program egyik budapesti fénypontja az évtizedekkel ezelőtt rendkívül népszerű Színész‒Újságíró Rangadó volt, amelyen olyan ismert művészek szerepeltek, mint Eperjes Károly, Straub Dezső, Puskás Péter, vagy Rudolf Péter, utóbbi kettő gólt is lőtt. Az újságíróknál pályára lépett Istenes Bence, Istenes László, Azurák Csaba vagy például az ország legismertebb hangjának birtokosa, Szalóczi Pál is. 

A Futball Éjszakája Debrecenben

Debrecenben az Arad öregfiúk csapata vendégeskedett, a meccs után pedig Sándor Tamás és Dombi Tibor rock koncertjét is megtekinthették az érdeklődők.

Sándor Tamás (jobbra) és Dombi Tibor, a DVSC volt labdarúgói zenei tudásukat mutatták meg a debreceni közönségnek.

Ez is érdekelhet

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...

képcím

Erős Antónia megmutatta 12 éves ikreit

képcím

Rudolf Péter nem érti színésze vádjait