Sipos Péter megrendítően nyilatkozott Ambrus Zoltán haláláról

Startlap - Startlap
Megkeresztelték Meghan és Harry kisfiát, gyönyörű fotó készült róluk. Balázsovits Edit két hét ismeretség után ment hozzá férjéhez. Új műsorral térne vissza a képernyőre Liptai. Radics Gigi kifejtette tökéletes alakja pofonegyszerű titkát. Bulvárösszefoglaló.

“Próbálták megmenteni” – Sipos Péter megrendülten nyilatkozott Ambrus Zoltán haláláról

Vasárnap késő este közösségi oldalán jelentette be az Irigy Hónaljmirigy, hogy hosszú betegeskedés után elhunyt a zenekar tagja, Ambrus Zoltán. Ötvenhárom éves kollégája és barátja haláláról a csapat frontembere, Sipos Péter megindító szavait ebben a cikkben videón hallgathatod meg.

Gyönyörű fotó egy gyönyörű keresztelőről: Meghan és Harry gyermeke hercegi címet nem kapott, de királyi keresztelőt igen

Meghan hercegné és Harry herceg gyermeke – szülei kérésére – hercegi címet nem kapott, de ettől függetlenül keresztelője éppen olyan királyi volt, mint ami unokatestvéreinek is kijárt. A következő cikkben érdekes részleteket fednek fel a privát kápolnában tartott ceremóniáról, amelyről két képet is közöltek. Ezek egyike egy igazán gyönyörű, intim felvétel a büszke szülőkről és a 2 hónapos életkorához képest igencsak tekintélyt parancsoló névre hallgató Archie Harrison Mountbatten-Windsorról.

Balázsovits Edit két hete ismerte a férjét, amikor hozzáment feleségül

Balázsovits Edit már 15 éve él házasságban férjével, Dodóval, akinek amúgy meglepő módon dr. Fürstner József az igazi neve, nem éppen erre gondolnánk egy Dodóból. De visszatérve a lényegre: kiderült, hogy a színésznő alig két hete ismerte Dodót, amikor örök hűságet fogadott neki. Ha ide kattintasz, elolvashatod, miért hozott ilyen impulzív döntést Balázsovits, aki  elmondja, most hogyan vélekedik hirtelen házasságáról. 

Liptai Claudia hamarosan saját műsorral térne vissza a képernyőre

Miután Liptai Claudia két és fél évvel ezelőtt megszülte kisfiát, a nézőknek fájdalmas búcsút kellett venniük a roppant nagy népszerűségnek örvendő műsorvezetőtől. Most viszont úgy tűnik, nem sokáig kell nélkülözni Liptait, ugyanis saját műsorral tér vissza. A tervekről részletesen ebben a cikkben menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina beszélt, aki kifejtette, milyen produkciót terveznek, és mely csatornával folynak megbeszélések.

Kulka János egymás után kapja a szerepeket

Három évvel ezelőtti sztrókja óta Kulka János állapota egyre jobb, amit mi sem mutat jobban, mint az a tény, hogy a 60 éves színész gyakorlatilag halmozza a szerepeket. Minderről Bodrogi Gyula is nyilatkozott

Radics Gigi elmondta tökéletes alakja titkát: részletes, de pofonegyszerű instrukciók

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dreambig #befree #lovepeople #loveyouself #loveyourfamily #lovegod #andyoullbehappy #thanksthephoto @h0wdy  ️📸

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi a Pride alkalmából posztolt egy képet, amelyen szivárványos pólóban feszít. A kép alatt pedig kifejtette, hogyan tartja karban az alakját. Ezen a ponton kicsit elakadtunk, de vélhetően azért itt osztogatott tanácsokat, mert a fotón remekül látszik, milyen feszes és vékony jelenleg. Kattintás után pontos, mégis roppant egyszerű szabályok következnek a hurkák eltűntetéséről.

Osvárt Andreát azért nem veszik komolyan Magyarországon, mert csinos nő

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma este 5-kor és 10-kor kiderül, miért szeretem annyira Dorkát! 😍 @noocomment.talkshow #spektrumhome #tonight #womentalkshow

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Osvárt Andrea a Spektrum Home NőComment című talkshow-jában osztotta meg nézeteit arról, milyen hátrányos megkülönböztetés éri azért, mert csinos és nő.

Már Kowalsky legutóbbi koncertjén is egészségügyi személyzet kellett ahhoz, hogy talpon maradjon, most viszont kórházba került 

A Kowalsky, vagyis Balázs Gyula, a Kowalsky meg a Vega frontembere  már egy ideje fájdalmas betegségtől szenvedett. Utolsó koncertjén egészségügyi szakemberek segítségével tudott csak színpadra állni, most azonban már a fellépését is le kellett mondani, és kórházba került. Erről Kowalsky beszámolóját alább olvashatod. A zenésznek a Tankcsapda is segített, hogy pontosan miben, az a kattintás után kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...