Shane Tusup máig komoly havi összeget kap Hosszú Katinka után: mutatjuk, mennyit

Startlap - Startlap
A Magyar Edzők Társaságának elnöke elárulta: amerikai kollégája még hosszú ideig részesülni fog a juttatásban, annak ellenére is, hogy szakmai és magánéleti szempontból egyaránt több éve szakított Hosszú Katinkával. Bulvárösszefoglaló.

Shane Tusup máig komoly havi összeget kap Hosszú Katinka után: mutatjuk, mennyit

Az amerikai edző még hosszú ideig részesülni fog a juttatásban, annak ellenére is, hogy már szakmai és magánéleti szempontból egyaránt szakított Hosszú Katinkával 2,5 évvel ezelőtt. A pontos számokat, illetve azt, miért jár pénz Tusupnak, Molnár Zoltán, a Magyar Edzők Társaságának elnöke tárja fel ebben a cikkben.

Bereczki Zoltán le se tagadhatná édesanyját: közös szelfit posztolt

Amikor az asszony korábban arról nyilatkozott, hogy fiában saját maga fiatalkori énjét látja, nem a külsőségekre gondolt, de simán érthette volna így is a dolgot, hiszen Bereczki Zoltán határozottan rá ütött. Nóra nemcsak fiára, hanem korát meghazudtoló életvitelére is büszke lehet, Bereczki ugyanis nem akárhol lőtte a közös képet. Íme a bejegyzés.

Pécsi Ildikó készült a halálra: másfél héttel korábban már tervezte a temetését

Sokan úgy vélik, hogy a szombaton 80 éves korában elhunyt művésznő szeretett férje elvesztésébe halt bele. Ezt erősíti fogadott fia legfrissebb nyilatkozata is. L. Péterfi Csaba a temetés részleteiről is beszélt. Bővebben.

“Tudtam, hogy csodák léteznek!” – Ördög Nóra mélyen meghatódott, fantasztikus karácsonyi meglepetés várta a kisbolt előtt

Ördög Nóra a közösségi oldalán fényképekkel tűzdelt posztokban számolt be arról, hogy az emberek összefogásának hála egy igazi karácsonyi csodának beillő dolog történt a balatonakarattyai boltjuknál. A bejegyzés ebben a cikkben elérhető.

Polgár Tünde rosszul lett 3 óra buszozástól: “Tünde azért nem ilyen buszokhoz szokott, hanem Rolls-Royce-szal jár”

Forrás: YouTube/VIASAT3

Komoly dráma zajlott a Feleségek luxuskivitelben legújabb epizódjában: Polgár Tünde három órán át “étlen-szomjan” volt kénytelen egy buszon közlekedni, ami ráadásul “buszból sem volt igazán a legfelsőbb kategória”. A megrázó utazás súlyos következményekkel járt. Videó.

Nicsak, ki vagyok? Oszvald Marika volt a Festmény, Csonka Pici teljesen kiakadt

Mindenki teljesen ledöbbent, amikor a 68 éves Kossuth-díjas operetténekes megjelent, de legfőképp Csonka András. A nyomozóknak halvány fogalmuk nem volt arról, kit rejt a maszk, így ha ide kattintasz, egy valóban érdekes lelepzelésben lehet részed.

Istenes Bence megcsókolta Sebestyén Balázst, az RTL Klub magyarázkodik

Még a győztes személye se okozott akkora izgalmakat, mint Istenes és Sebestyén jelenete a finálé elején. A csatorna közleményben reagált a felháborodásra. A puszilkodós videó és az egyebek erre a linkre kattintva nézegethetők.

Járai Kíra és Máté is öreg lett, zokogva beszéltek arról, miért nem lesz gyerekük

A két Járai számára Friderikusz könnyfakasztásra tervezett műsora súlyos önismereti utazássá vált, ami egy durva terápiás foglalkozásnak is beillett volna. Ha csak arra vagy kíváncsi, hogy nézne ki a maszkmesterek szerint az idősödő házaspár, akkor ezt a videót nézd meg. Ha viszont inkább gyermekvállalásról szóló vallomás érdekel, akkor ide kell kattintani.

Nézd vissza az Álarcos énekes fináléját, a Banán végső leleplezését

A Banánon kívül természetesen Röfi és Zebra is felfedte valódi énjét. Videó és további részletek itt.

Tudod, kivel jár Ben Affleck? Egy gyönyörű fiatal színésznő a párja, és már nagyon komoly a kapcsolat

Fotó: Paras Griffin/Getty Images for Warner Bros

Affleck egy kubai színésznővel van együtt, akit alighanem te is láttál már valamelyik filmjében. Azért éppen most írunk róluk, mert ugyan a szerencsés válaztott ujján lévő gyűrűről kiderült, hogy csak egy sima ékszer, a pár tényleg szintet lépett a viszonyával. Fotók és további részletek itt olvashatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...

képcím

Damu Roland lányának gyámja kiakadt: "Tartsanak pénzéhesnek, a...