Segíts megtalálni a rendőrségnek ezt a 3 férfit, akik a Margitszigeten a földön fekvő áldozatukat rugdosták

Startlap - Startlap
A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri három ismeretlen férfi azonosítása érdekében, akik ellen garázdaság gyanúja miatt folytatnak nyomozást – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 6-8 fős társaság február 24-én este fél nyolc körül a Margitszigeten belekötött két férfiba. Egyiküket a földre lökték, majd a három férfi többször megrúgta a földön fekvő sértettet. 

Az ismeretlen tettesek közül ketten 20 év körüliek. A bűncselekmény elkövetésekor egyikük piros pulóvert, szürke pólót, kék térdnadrágot és fehér cipőt viselt, a másik pedig fekete ruhákban volt. Harmadik társuk 25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, melegítőnadrágot és szürke sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ez is érdekelhet

képcím

Elszabadultak az indulatok a hétvégén Siófokon: volt, ahová 40...

képcím

DK: Minden nyugdíjas kapjon 10 ezer forintot gyógyszerre!

képcím

Fényképeken az áradó Tisza: Szolnokon kenuval is lehet közlekedni