Segíteni akart Laár Andrásnak, elvitték a rendőrök

Startlap - Startlap
Jóhiszeműen keveredett élete legrosszabb szituációjába.

A zenész megígérte az ártatlan férfinak, hogy a kárpótolja a kínos szituációért.

A népszerű zenész / humorista még karácsony előtt jelezte a Facebookon egy posztban, hogy ellopták autójából a méregdrága erősítőjét – írja a HVG.

Arra kérte követőit, ha bárhol ezzel kapcsolatos hirdetésre bukkanak vagy felkínálnák vételre az eszközt, jelezzék neki.

A felhívásra jelentkezett egy férfi, aki december 20-án jóval ára alatt vásárolt egy azonos típusú eszközt, egy ismeretlentől. Két napra rá tudta meg, hogy a művésztől hasonló műszaki cikket loptak el, így felvette Laár menedzserével a kapcsolatot, majd magával a zenésszel is beszélt december 27-én.

Telefonon egyeztettek, és bár a gyári számok nem stimmeltek, a férfi jóhiszeműen egy találékozóban egyezett meg vele másnap délutánra.

Utólag kiderült, Laár András ide már egy civilruhás rendőrrel érkezett, és miután a férfi megmutatta az erősítőt, azonnal megbilincselte a helyszínre érkező többi rendőr.

Ezek után lopás gyanúja miatt előállították az egyik rendőrkapitányságra. Több órát töltött vizsgálati őrizetben, kihallgatása után azonban “sűrű elnézést kérve” elengedték. Az eszközt viszont lefoglalták, mint elmondták, törvényszéki szakértő állapítja majd meg, hogy manipulálták-e a gyári számát vagy sem.

A kínos történetet a férfi részletesen leírva, Facebook oldalán tette közzé. Érdemes elolvasni, tanulságos.

Szintén a Facebookon írta meg Laár András is, aki jelezte, hogy mindenben jóhiszeműen járt el, és ígéretet tett, hogy kárpótolja a kellemetlenséget elszenvedő jóakarót is.

Nyitókép: 24.hu / Berecz Valter

Ez is érdekelhet

képcím

A rendőrgyilkosság gyanúsítottját ismerték a környéken,...

képcím

Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt

képcím

Túszokat ejtettek egy drezdai bevásárlóközpontban