Schobert Norbit megműtötték és magasabb lett 2 centivel  

A fitneszguru valósággal újjászületett gerincműtétje után. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-10 13:36

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Újjászületett a  fitneszguru

Nemcsak az elviselhetetlen fájdalomtól, hanem robbanékony természetétől is megszabadította Schobert Norbit a gerincműtétje. Pár órával az operáció után már úgy járt-kelt a budai Országos Gerincgyógyászati Központ folyosóján a 48 éves életmód-tanácsadó, mintha mi sem történt volna. Az is kiderült, hogy Norbi magasabb emberként ébredt a műtétből. Ha kíváncsi vagy, mi okozta a méretváltozást, ebből a cikkből megtudhatod.

Katalin hercegné ismét a öltözetével hívta fel magára a figyelmet

Katalin hercegné a minap a londoni Természettudományi Múzeumba látogatott, ahol sokadszor is bebizonyította, hogy a fast fashion és a luxusdarabok hibátlanul megférnek egy szetten belül. Az eseményen egy mindössze 39 font, vagyis alig 15 ezer forint értékű Warehouse felsőt és egy 130 fontos, azaz nagyjából 48 ezer forintos khaki culotte nadrágot viselt. A látogatásról fotók is születtek, amiket az alábbi cikkben tekinthetsz meg.

Hosszú Katinka ismét megházasodik?

MTI/Máthé Zoltán

Barátai szerint öröm nézni a boldogságtól kicsattanó olimpiai bajnok úszónőnket és új párját, Gelencsér Mátét. Úgy vélik, nem lenne meglepetés, ha hamarosan hivatalosan is összekötnék életüket. Az alábbi cikkből kiderül, mire alapozzák a véleményüket.

Terry Black halálával a 14 éves lányára várhat a legkeserűbb sors

A előadóművész hatalmas adósságot hagyott maga után, emiatt pedig nem csak, hogy az utcára kerülhetnek örökbefogadott gyermekei, de mivel sem a temetést, sem a holttest tárolását nem tudják fizetni, előfordulhat, hogy Terry Black tömegsírba kerül. Dani és Fanny új gyámja, Árvai Mónika most újabb vészjósló hírről számolt be.

Nincs jól Dékány Sarolta

MTI/Szigetváry Zsolt

Hét hónapja halt meg Koós János, felesége, Dékány Sarolta gyásza pedig egy kicsit se enyhült. Elmondta, nem tud aludni, és még azokat sem engedi közel magához, akik tudják: bajban van. Az alábbi cikkből kiderülnek a részletek az özvegy aggasztó egészségi állapotáról.

Stohl András akár újra apa lehet

Kiválóan működő mozaikcsaládban él Stohl András. A négygyermekes színész két felnőtt lányával legalább hetente egyszer találkozik, míg a két kicsivel, Franciskával és Andriskával napi kapcsolatban van. A színész legidősebb lánya, Luca támogatja apját, ha úgy dönt, hogy családot alapít jelenlegi párjával.

Krishan Demcsák Zsuzsának: Nyugodj meg, visszatérek

 

 

 

 

 

 

 

Haza kellett utaznia Demcsák Zsuzsa férjének, és Krishan addig nem is térhet vissza Magyarországra, amíg meg nem szerez egy fontos iratot. Erről mesélt a pár a Story magazinnak. 

Valkó Eszter megmutatta három hónapos kisfiát

Valkó Eszter és férje hosszú utat jártak be a kis Simon érkezéséig. A szülők most rendkívül boldogok és büszkék. Nem is csoda, kisfiúk szépen cseperedik, elmúlt három hónapos.

Tóth Gabiról még nem készült szebb kismamafotó

Egyre gömbölyödő pocakjáról osztott meg képet Tóth Gabi a közösségi oldalán. A várandós sztárról csodaszép felvétel készült, rajongói nem győzik dicsérni.

Mai nap hírei

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu4 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu4 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu4 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu5 órája

Kilazult a szélturbina lapátja és összedőlt

tisztajovo.hu7 órája

Harmadszorra küzd meg a rákkal a Grease csillaga: elárulta, hogy van most

joy.hu7 órája

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu17 órája

Szijjártó elment Hollandiába, és elmondta a Magyar Távirati Irodának, hogy a hollandok tiszteljék jobban a magyarokat

444.hu19 órája