Kiemelt Hírek 2019. augusztus 14.

Schobert Norbi halálos magyarországi járványra figyelmeztet

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 14.
Vajna Tímea egy 40 milliós luxusautót is örökölt, de egyelőre egy ujjal se érhet hozzá. A kutyákat segíti egy tatabányai cukrászda Reviczky Gábor süteményével. Ördög Nóra kisfia megbetegedett Ázsiában. Több milliárd forintos tartozást hagyott maga után a Prodigy néhai frontembere. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi: Egy olyan járvány van Magyarországon, egy halálos járvány, ahol 7 millió fertőzött van

Schobert Norbertnek minden szava arany, kár, hogy olyan sok benne a pontatlanság. A fitneszcézár legutóbb az RTL Klub reggeli adásában tette közkinccsé magvas gondolatait, szokásához híven hatalmas átéléssel. Az adás részletét ebben a cikkben találod, kattintani fokozottan érdemes, Norbira mindig az.

Vajna Tímea egy 40 milliós luxusautót is örökölt, de egyelőre egy ujjal se érhet hozzá

A 24.hu újabb vagyonelemre bukkant Andy Vajna hagyatékában, amely azonban jelenleg érinthetetlen az anyagi problémáira panaszkodó özvegye számára. Ezúttal egy kocsiról van szó, amelyről a további részleteket itt olvashatod el.

Szinetár Dóra: Akkor tudom jól érezni magam, ha (…) szerelmeskedtem egy jót

Nálunk elég szokatlan dolog egy színművésztől a vlogolás, emiatt külön érdekes Makranci Zalán saját csatornája, amelyet Mi a dolgod a világban? címmel indított el pár nappal ezelőtt. Szinetár férje hetente két új videót készít majd a hozzá legközelebb álló emberekkel a főszerepben. Első interjúalanya saját felesége volt, akivel az élet nagy dolgairól beszélgettek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ez pedig már a kedvenc pillanatom az első beszélgetésből… 😜😍😎🧔🏻❤️ keressétek a YouTube-on! Mi dolgod a világban? #midolgodavilagban #nagyonjolesz #mostindul #jotbeszelgettunk #nezzetek #osszatok #makranczizalan

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Külön kiemelnénk, hogy Szinetár Dóra pamut hálóingben (pólóban?), lustán összegumizott hajjal válaszolgatott férje kérdéseire a konyhájukban. Nyilván senkinek sem kell elmagyarázni, micsoda csoda ez manapság, amikor egyesek még a lábfejüket is lealapozzák egy kutyaséta kedvéért, de azért is nagyszerű, mert az egész beszélgetés ennek az otthonos hangulatnak a jegyében telt.

A kutyákat segíti egy tatabányai cukrászda Reviczky Gábor álomsüteményével

A Roberto Cukrászda azzal kereste fel Reviczky Gábort, hogy szeretnék elkészíteni a számára tökéletes süteményt, és ráadásul ezzel a rászoruló kutyákon segítenének. Ha kíváncsi vagy, milyen Reviczky álomsütije, és hogy jönnek ide a kutyák, akkor ezt a cikket olvasd el.

Több milliárd forintos tartozást hagyott maga után a Prodigy néhai frontembere, aki tavasszal öngyilkos lett

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ….. r.i.p brother Liam #theprodigy

The Prodigy official (@theprodigyofficial) által megosztott bejegyzés,

Keith Flint  49 évesen, március elején vetett véget életének, ami a fél világot megrázta, hiszen az elektronikus zene egyik leghíresebb alakjáról van szó. Flintről azt már eddig is tudtuk, hogy nem vetette meg a tudatmódosító szereket, halála után is találtak a szervezetében kábítószert meg alkoholt, az azonban, hogy a pénzzel sem bánt valami fényesen, a nagyvilág számára teljesen új információ. Pedig így volt, a zenész irdatlan adósságokat halmozott fel. Arról, hogy mekkora összegről van szó, és vajon hova tűnhetett mindez, erre a linkre kattintva olvashatsz tovább.

Ábrahám Edit őszintén vallott: segítséget kellett kérnie, annyira padlóra került két évvel azután, hogy kilépett a Barátok köztből

Az RTL legrégebb óta futó szappanoperájának Klaudiája saját maga döntött úgy 2014-ben, hogy otthagyja a sorozatot. Ennek miértje is kiderül a következő cikkből, ahogy az is, hogyan került padlóra nem sokkal ezután, majd miként lábalt ki élete mélypontjából a színésznő.

Ördög Nóra kisfia megbetegedett Ázsiában

Egyszer ijedtem meg igazán, amikor nagyon magasra szökött a kisfiam láza, és nem mutatta még a megfázás tüneteit

– meséli Ördög Nóra, aki azért rémült meg ennyire, mert mindez Ázsiában történt, ahová az idei Ázsia Expressz forgatására ismét magával vitte egész családját. 

Istenes Bence és Csobot Adél nagy áldozatokat hoztak azért, hogy egy új szerepben tűnjenek fel

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

32 😱💪🏼😎🥰😈👑 #birthday #legendsareborninmay

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Két gyermekükkel együtt egy ideje Németországban lakik Csobot Adél és Istenes Bence, az RTL Klub azonban egy olyan ajánlatot tett nekik, amit végül nem tudtak visszautasítani. Pedig az új pozíció már elég szokatlan Istenesnek, Csobot pedig többször hangoztatta, hogy gyermekeire szeretne koncentrálni, és a feladat miatt ugyebár költözni is kellett. Mi lehet az a projekt, amire mégis igent mondtak?

Van egy fiatal színész, aki teljesen úgy néz ki, mintha ő lenne Leonardo Dicaprio eltitkolt fia

Leonardo Dicaprio azon kevesek egyike, akinek már több hasonmását is felfedezték. Sokan Reese Witherspoon kisfiában látják viszont vonásait, és a gyermek tényleg meglepően emlékeztet rá, de az igazán durva Brady Ellison íjász, akit a riói olimpián szúrtak ki. Brady gyakorlatilag pontosan úgy néz ki, mintha Dicaprio lenne kövéren. És meglepő módon ebbe a sorba most egy harmadik személy is beállt: a 16 éves Alessio Scalzotto, aki a netflixes Rim of the World című sorozat egyik szereplője, és tényleg teljesen olyan, mintha a fiatal Leonardo Dicapriot látnánk.

Keresés az oldalon