Schobert Norbi elmagyarázta a temetési szelfijét

Startlap - Startlap
Várkonyi Andrea őszintén vallot az egyedüllétről. Kamilla hercegné féktelenül költekezik, de Harry és Meghan is iszonyú sok pénzért építtette át új rezidenciáját. L. L. Junior gyászol. Elvis unokája kiköpött nagypapa. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi kelletlenül, dühösen és utoljára szólalt meg a Benke Laci bácsi temetésén készült szelfiről

Schobert Norbi és Rubint Réka is részt vett Benke László temetésén, ami a legtöbbek számára abból vált egyértelművé, hogy a gyászoló tömegből posztolták egy szelfin szomorú arcukat. Ebből természetesen hatalmas feszültség lett a kommentelői oldalon, hiába szedték le az ominózus fotót. Schobert először egy videóban fejtette ki az esettel kapcsolatos véleményét, de ez nem segített lehűteni az indulatokat, így végül nem szívesen, de nyilatkozott a szelfi-ügyről, és kifejtette, hogy nagyon elege van már az egészből. Az Update-vezér szavaiért ide kattints.

Várkonyi Andrea simán felássa a kertet és bútort szerel, de fárasztja az egyedüllét 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olyan nagyon-nagyon ❤️❤️ 👩‍❤️‍👩 #noriesen #kopaszigat #vegrejoido

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

Várkonyi Andrea jelenleg a főváros mellett, hármasban él 12 éves lányával és kutyájukkal, Nózival. A műsorvezető nem is próbálja tagadni, hogy habár a legtöbb feladatban jól helytáll, nagyon hiányzik neki egy társ. A vele készült interjúból a következő cikkben emelték ki a legfontosabb részleteket. Többek között azt is, miként nyilatkozott Várkonyi korábbi plasztikai beavatkozásáról.

Az Irigy Hónaljmirigy a Fásy Zsülietett parodizáló videóklipről: “Igazából örülünk is, hogy leszedtük a klipet, az eredeti valóban sokkal viccesebb”

Schobert Norbin kívül az Irigy Hónaljmirigy tagjai is kellemetlen helyzetbe kerültek, ők azonban kifejezetten vidáman fogták fel az eseményeket. Nem is csoda, hiszen Fásy Zsüliettről volt szó, aki arra kérte őket, hogy távolítsák el az őt kifigurázó felvételüket. A konfliktusról a zenekar egyik tagja, Varga Győző mesél ebben a cikkben

 

Kamilla hercegné féktelen költekezése nem sokat segít csapnivaló renoméjának

Kamilla hercegnét nem igazán csípik az angolok, hiszen ő volt a másik nő Diana házasságában, akit viszont nagyon is a szívükbe zártak az alattvalók. Így hát Kamilla maga alatt vágja a fát megkérdőjelezhető hobbijával: kiderül, hogy Károly herceg felesége mániákus vásárló. Kamilla pénzszórásáról itt számolnak be részletesen

Így alakította át otthonát Harry herceg és Meghan Markle

Meghan hercegné és Harry herceg – akik Kamillával ellentétben kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek a szigetország lakói között – pár hónappal ezelőtt költöztek új otthonukba, a Frogmore Cottage-be. Az épületkomplexumot alaposan átalakították, hiszen többször hangoztatták, hogy teljesen más otthonra vágynak, mint amilyen a Kensington Palota.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ❤️

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Itt apró részletességgel számolnak be arról, hogyan formálta át a pár új otthonát. De hiába a népszerűség, az anyagi számonkérést ők sem úszhatják meg: a munkálatok iszonyatos összeget emésztettek fel, amiről szintén olvashatsz a fenti cikkben.

Elvis Presley unokája kiköpött nagypapa

Anyaoroszlán a kölykei között

– írta Lisa Marie Presley, Elvis lánya azon instás képe mellé, amelyen négy gyermekével pózol. A fotó legérdekesebb része – a két idősebb lány szépsége mellett – a 26 éves Benjamin Storm Keough, Lisa Marie és Danny Keough gyermeke, aki elég durván hasonlít a híres nagypapára. Ha érdekel, mennyire, akkor itt keresd a fotót.

“Tudom, hogy a Mennyekben találkozunk újra” – L. L. Junior mély gyászba borult

L. L. Junior a közösségi oldalán számolt be egy tragikus halálesetről, ami nagyon megrázta őt. 

“Nagyon jó körülmények közé került Jóska” – Baranyi László hosszasan nyilatkozott jó barátja, Sas József állapotáról

Sas Józsefet új intézménybe szállították át, ahol már egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával – derült ki kedves barátja, Baranyi László – vagyis a Família Kft. nagypapája – elmondásaiból. Baranyi elmesélte, kik látogatják a humoristát, hogyan telnek a látogatásai, és arra is kitért, hogy érinti a váltás Sas József feleségét. Baranyi beszámolója itt érhető el.

 

Gelencsér Tímea leleplezte hibátlan alakja titkát

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ünnep ide vagy oda, ilyen gyönyörű időben ugye Ti is sportoltok valamit ? Irány a szabadba!  ️☀️💕 Kellemes Pünkösdöt kívánok ❤️

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés,

Gelencsér Tímea két dologról ismerhető: 2016-ban szépségkirálynővé választották, aztán később az Exathlon Hungaryban is szerepelt. Ebben a cikkben többek között a műsorról és a hírnévről beszélt, de az izgi rész az, ahol kifejti, milyen fogyókúrával és edzéssel tartja karban tökéletes testét.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Meghalt Lisa Marie Presley