Schobert Norbi durván összeveszett a 230 kilós Gézával a lakásgondjain

Startlap - Startlap
Rácz Gézáék nem dolgoznak, és amikor a fitneszguru jelezte, hogy ezen változtatni kéne, és nem a médiában "jajveszékelni", Géza iszonyúan kiakadt. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi durván összeveszett a 230 kilós Gézával a lakásgondjain

Norbi az újságokból tudta meg, hogy az ország legsúlyosabb tinijeként általa felkarolt Rácz Géza családja nem tudja fizetni az albérletét. Gézáék nem dolgoznak, és amikor a fitneszguru jelezte, hogy ezen változtatni kéne, és nem a médiában “jajveszékelni”, Géza iszonyúan kiakadt. A történtekről a Tények Plusz készített riportot, amelyet itt lehet megnézni.

Kiss Ádám megmutatta első tévés szereplését

Az immár az ország egyik legnépszerűbb humoristájaként működő Kiss Ádám életében először 2007-ben Fábry Sándornál állt kamerák elé, ahol egy elég hosszú blokkot szántak neki a műsoridőből. Videó.

Liptai Claudia újra énekelni fog

Bár ennek a szöges ellentéte süt róla, Liptainak valójában komoly önbizalomhiánya van. Ebben a cikkben erről mesél, meg arról, hogyan küzd a szorongásaival, és kiderül, hol fog énekelni.

Istenes László reagált Istenes Bence könnyes vallomására: “Kimondhatatlanul szeretem”

Friderikusz Sándor Életünk története című riportműsorának legújabb vendégeként Istenes Bence és Csobot Adél még az amúgy eleve könnyfakasztásra épülő széria standardjaihoz képest is komolyan teljesítettek. Részben azért, mert Istenes Bence sírva mesélt apjával való viszonya hiányosságairól. Erre válaszolt Istenes László. Bővebben.

Wladár Sándor: Hosszú Katinka több millió forintos kártérítést követelhet

Fotó: Ian MacNicol/Getty Images

Míg Petrov Árpád, Hosszú Katinka korábbi edzője, és egyben az a személy, akire a Blikk alighanem célzott tettesként, komolytalannak minősítette a hírt, a Magyar Úszószövetség és Hosszú Katinka nagyon is komolyan vette az edzésterv eltulajdonítását. Az ügy fejleményeiről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Gáspár Evelin zsarolással vádolt fiúja megszólalt: azért tette ki a meztelen képeket, mert “össze volt zavarodva”

A zsarolással, zaklatással vádolt Boldizsár elismerte, hogy pucér képeket tett közzé az interneten Gáspár Evelinről, de állítja, hogy erre megvolt az oka. Gáspár Evelin szerint Boldizsár “mindenhol máshogy nyilatkozik”, és tagadja az ellene felhozott vádakat. Ha Boldizsár álláspontja érdekel, akkor ide, ha Gáspár Evelin reakciója, akkor meg ide kell kattintani.

Pachmann Péternek “pasiként meg kellett kérdeznie”, hogy Tóth Andi miért nem mutogatja jobban a testét új klipjében

A Mokka szerda reggeli adásának témája Tóth Andi új projektje volt. A videóhoz sem sminkes, sem fodrász nem segédkezett, Tóth Andi saját bevallása szerint a mosatlan alvós pulcsijában szerepelt, hogy megmutassa izagi arcát. Pachmann Péter rákérdezett a lényegre. Videó.

VV Bálint videón mutatta meg, ahogy újra találkozik imádott kutyájával

Kutyabarátoknak, a cuki videók kedvelőinek, és mindenkinek, akit érdekel VV Bálint sümegi otthona. Videó.

Lakatos Levente nem akarta, majd mégis kérte a kínai vakcinát, és most lelkesen buzdít erre mindenki mást is

Az író Facebook-oldalán számolt be arról, hogy mi történt közte és a kínai vakcina között, és miért ajánlja mindenkinek. Íme a bejegyzés.

Jason Statham felesége bevállalós képekkel bizonyítja, hogy ő a világon az egyik legszebb nő

Fotó: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley és Statham 2010-ben házasodtak össze, négy évvel ezelőtt közös gyermekük született. A 33 éves modellen egyelőre sem a kor, sem az anyaság nem hagyott nyomott, pont olyan szép, mint 10 évvel ezelőtt volt. Fotók.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Hivatalos: Hosszú Katinka gyermeket vár