Kiemelt Hírek 2021. június 25.

Schobert Norbert: A zsidóknak módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 25.
A náci Németországtól indulva vezette le, miért szenved a mai zsidóság szív- és érrendszeri problémáktól. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbert: A zsidóknak módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék

Schobert Norbert a Neokohn.hu-nak adott interjújában a náci Németországtól indulva vezette le, miért szenved a mai zsidóság szív- és érrendszeri problémáktól. Ezenkívül arról is szó esett, hogy a Gestapo miatt nem hord Hugo Boss ruhát. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Kiss Ramóna fantasztikusan néz ki bikiniben

Szigligetről jelentkezett be az Instagramon egy boldog, mosolygós családi képpel a hátán csimpaszkodó kisfia, Noé társaságában. Íme.

Hiába nem ismerték a helyiek Rubint Rékát római nyaralásuk alatt, mégis „mindenki őt nézte”

Rubint Réka és középső gyermeke, Norbika a Reggeli című műsorban jártak, hogy római nyaralásukról meséljenek. A beszélgetés egy pontján feljött, mennyire jó volt úgy Rómában sétálgatniuk, hogy ott nem ismerte őket senki. Aztán nem sokkal később mégis megtudhattuk, hogy ott is minden tekintet rájuk szegeződött. Miért? Szabó Zsófi árulta el a megfejtést.

Friss fotón az Olaszországban nyaraló Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Az Úgytudjuk olvasója kapta lencsevégre csütörtökön a kéz a kézben andalgó Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet a dél-olaszországi Amalfiban. A fotó legszembetűnőbb részlete a Magyarország leggazdagabb emberén feszülő póló felirata, amit vétek lenne kihagyni – itt megnézheted.

Kiderült, hogyan tudta meg György herceg, hogy egy nap király lesz belőle

Fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Az idén júliusban 8. szülinapját ünneplő György herceg már most tisztában van azzal, hogyha felnő, ő lesz a trón következő örököse. Ebből a cikkből megtudhatod, mikor és hogyan árulták el neki a hírt.

Károly herceg, a dadus és egy állítólagos kézirat Dianától

Egészen vad állítással rukkolt előa People magazin Tiggy Legge-Bourke – Vilmos herceg és Harry herceg egykori dadusa -, valamint Károly herceg viszonyáról. Az ügyet csak bonyolítja, hogy Harry és Meghan Markle a dadust kérték fel, hogy legyen fiuk, Archie Harrison keresztanyja. Tudod még követni? Ebben a cikkben mindent elmagyaráznak.

Nyilvánosan sírta el magát Ördög Nóra

Eljött a pillanat, amire sokan vártak: Ördög Nóráék elindították új boltjukat. A Nekem a Balaton második, javított kiadásának megnyitóján hatalmas tömeg gyűlt össze, akik kordonok mögött várták, hogy végre bejuthassanak a helyre. A tévés sírástól elcsukló hangon beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről. Videó.

Balira költözik Edvin Marton és családja

Eredetileg úgy tervezték, hogy majd akkor telepednek le külföldön, ha a gyerekeik már egyetemisták, most meggondolták magukat. Az okokról itt olvashatsz.

Fésűs Nellyről eddig még soha nem hallott titkok derültek ki

A színésznő a legtöbb híres arisztokrata családdal távoli rokonságban áll. Elárulta, ez hogyan lehetséges.

Channing Tatum most először mutatta meg a kislányát

Fotó: Stuart Wilson/Getty Images

Hihetetlen, de nyolc év alatt egyszer sem láthattad az arcát, ezért is annyira különleges a fotó, amit posztolt. Erre a linkre kattintva te is megnézheted.

Keresés az oldalon