Schobert Lara angolul érettségizik matekból és töriből

Startlap - Startlap
Rubint Réka élőben tájékoztatta a tévénézőket lánya vizsgáiról, aki a kedden "lesápadva, falfehéren" indult. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Lara angolul érettségizik matekból és töriből

“Amit mi magyarul sem tudnánk ebben a pillanatban megcsinálni, azt ő igen, szegény angolul” – válaszolta a Life TV reggeli műsorában a keddi vizsgák előtt Réka Bereczki Zoltánnak, akit lesokkolt, amikor megtudta, hogy Schobert Lara nem az anyanyelvén teszi le a tárgyakat. Az is kiderült viszont, hogy Larának komoly segítsége volt a készülés során, mert magától nem tanul. Interjú.

Videón Szulák Andrea megható születésnapi köszöntése Nádas Györgynek

A humorista április 30-án lett hatvanéves, amely alkalomból barátai körében ünnepelt, Szulák Andrea pedig színpadra állt. Íme a felvétel.

Demcsák Zsuzsa megmutatta két gyermekét: “Én vagyok a legszerencsésebb ember a földön”

A műsorvezető egy megkésett anyák napi bejelentkezéssel bukkant fel, kislánya és kisfia gyűrűjében, és egy olyan érzelmes írást tett közzé, amely még a május első vasárnapján szokásos büszke anyai üzenetek között is kiemelkedőnek számít. Részletek.

Stohl András bevallotta: lányt szerettek volna

Az 55 éves Stohl családjában nagy többségben vannak a nők, egyedül ő és 8 éves fia tartják a férfiak frontját. Úgy tűnik, a színész egy cseppet sem bánja a helyzetet. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hosszú idő után megmutatta kamasz fiát Erdei Zsolt: “Viharos a kapcsolatunk, maradjunk annyiban”

A 15 éves Viktor feladta a leckét az ökölvívó világbajnok számára is, de a körülmények sem könnyítették meg kettejük dolgát. A fiú spanyol-német származású édesanyja “nem volt mindig jelen”, ezért Erdei Zsolt igyekezett maga vállalni az anyai szerepeket is. Ahogy a közös “dühkezelési problémáikról” és a közelharc iránti szeretetükről mesélt, hangot adott annak, talán vegyes eredményekkel járt, ugyanakkor nagy várakozásai vannak fia tehetségét illetően. Videó.

Új tagokkal és névvel folytatja az Omega: “Fogalmam sincs, ki lesz az énekes”

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az 1962-ben alakult együttes három tagja elhunyt, utolsóként Kóbor János tavaly decemberben, egyiküket pedig súlyos betegség miatt nemrég operálták. Ennek ellenére a csapat dobosa, Debreczeni Ferenc szerint a megalakuló zenekar, amelyben alig akad olyan, akinek köze volt a régi Omegához, nem emlékzenekar lesz, hanem egy “olyan csapat, amely folytatja az életművet”. További információkért katt ide.

Dudás Miklós a világbajnokságra készült az érettségi mellett, de tesiből majdnem megbukott, Járai Máténak a kettes összekaparásához is segíteni kellett matekból

Próbáltak súgni nekem, és amikor az érettségi elnök megkérdezte tőle matematikából, hogy mi a kör középpontja, akkor miután nem értettem, csak az artikulációt, hogy mutatták, na akkor azt mondtam, hogy karika. A kör középpontja a karika. Ennyire voltam hülye matematikából.

Járai Máté meg se próbálta szépíteni a helyzetet, amikor tragikus matematika érettségijéről beszélt, Palvin Barbara nem szeret egyedül tanulni, Miller Dávidnak euforikus volt letudni a vizsgákat. Dudás Miki hiába volt már sikeres élsportoló, mégis a testnevelés okozta számára a legnagyobb problémát. Az RTL Klub ismert embereket kérdezett régi középiskolai élményeikről. Videó.

Először adott közös tévéinterjút Kocsis Tibor és párja: “Ugyanolyan átlagos pár vagyunk, mint az összes többi”

Az énekes és a mesterfodrászként dolgozó Ferenczi László a Vajdaságban ismerkedtek meg egymással, azóta öt év telt el, és már a közös lakás felújítása következik. Kocsis Tibor és szerelme az RTL Klub Reggelijének vendégeként nyilatkoztak életükről. Bővebben.

Csuja Imre: A házasságunk azért működik, mert nemcsak szerelem van közöttünk, hanem igazi haverság

A színművész egy szilveszteri bulin “vette le a lábáról” későbbi feleségét, Árvay Zsuzsát, akivel 1983-ban álltak oltár elé. A mintegy négy évtizedben eltöltött boldogságuk titkáról ebben a cikkben írnak.

Cindy Crawford lánya és Blake Lively mesebeli jelenésként, Glenn Close rózsaszín szoborként vonult a MET-gálán

Kevin Mazur/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue 

Idén sem maradt el a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum divatintézetének vörös szőnyeges eseménye, amely tulajdonképpen az Egyesült Államok egyik legnagyobb divateseménye, és arról híres, hogy a sztárok meg se próbálják visszafogni magukat az öltözködés terén. Galéria.

(Címlapkép: YouTube/LifeTV)

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Magyarérettségi: itt vannak a feladatok

képcím

Érettségi: magyar nyelv és irodalom írásbelikkel folytatódnak a...