Schmuck Andor 1,5 év után válik 26 évvel fiatalabb feleségétől

Startlap - Startlap
Március elején még szerelmes hangulatban mesélte a tévében a 24 éves Eszterrel való megismerkedésük romantikus történetét. Bulvárösszefoglaló.

Schmuck Andor 1,5 év után válik 26 évvel fiatalabb feleségétől

Március elején még szerelmes hangulatban mesélte a tévében a 24 éves Eszterrel való megismerkedésük romantikus történetét. Részletek itt.

Hámori Eszter Bajor Imréről: “Egy ország tiltott tőle, mert rajtam kívül mindenki tudta, nem társnak, apának való”

Az 51 éves Hámori élete két legjobb döntésének a Bajor Imréhez fűződő viszonyát, és azt tartja, amikor szakítottak egymással. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szegedi Fecsó barátnője a valóságban finoman szólva nem úgy néz ki, mint az Instagramon

Vasvári Vivien exférjének új barátnője, Géczi Beatrix Reggeli vendége volt, ahol nemcsak arra derült fény, hogy a műsor állításával ellentétben szőke hajszínét és erős sminkjét leszámítva egyáltalán nem hasonlít elődjére, de még a saját fényképein sem lehet felismerni az arcát. Mindezt egy twitterező szúrta ki, aki úgy kommentálta az ügyet, hogy “sokkban ülök 10 perce”. Mi is. Fotók.

Hegyi Barbara csodaszép nagylányával együtt szerepelt

A 23 éves Balikó Rozi és 55 éves édesanyja közös címlapra kerültek, és ennek apropóján különleges kötelékükről is meséltek. Utoljára 21 évvel ezelőtt történt ilyen. Fotó és további részletek ebben a cikkben.

102. születésnapja előtt napokkal meghalt Anne Douglas, Kirk Douglas özvegye

Fotó: Richard C. Miller/Getty Images

Kirk Douglas egy évvel ezelőtt hunyt el, 66 éven át voltak házasok. Kettejük kapcsolatáról és Anne Douglas életéről ebben a cikkben írnak.

Schobert Norbert végig élőzte a koronavírus elleni oltását

Norbi “nem volt oltáspárti”, most mégis kért a kínai vakcinából, amit erkölcsi okokkal magyarázott. Aztán amúgy megemlítette, hogy Rubint Réka Alakreform táborába is kell a védettségi igazolvány. Videó.

Tóth Andi állítja, hogy Zámbó Jimmy rokona

Zámbó Árpy és Krisztián kétkedve fogadta Tóth Andi bejelentését. Videó és további részletek itt.

Katalin hercegné és Vilmos herceg családi videója megríkatta a kommentelőket

A 10 éves házassági évfordulóját ünneplő párról már csütörtök reggel megjelent két gyönyörű fotó, de aztán egy olyan felvétel következett, ami felülmúlta mindezt. Íme.

Cristiano Ronaldo rövid időre Budapestre költözik

Fotó: Alessandro Sabattini/Getty Images

Mindez a Labdarúgó-Európa-bajnokság miatt történik, és valóban csak egy átmeneti időszakról van szó. Mikor jön Ronaldo? További információkért katt ide.

Exkluzív interjú készült Törőcsik Franciskával: “Harmincegy évesen nem késtem le semmiről”

A fiatal színésznő egyáltalán nem hasonlít A mi kis falunk sorozatban alakított karakteréhez, férje nincs, és elbűvölően bájos jelenség. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Törőcsik Franciskát kérdezték. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről