Rúzsa Magdi megmutatta mindhárom babáját

Startlap - Startlap
Jól látszik, nincs könnyű helyzete három ilyen csöppséggel a népszerű énekesnőnek. Bulvárösszefoglaló.

Rúzsa Magdi összefogta egy fotó erejéig mindhárom gyermekét

Rúzsa Magdolna februárban adott életet hármas ikreinek. Az énekesnő ritkán örvendezteti meg a közönséget babafotókkal, de előfordult, hogy megmutatta a gyerekek szobáját, vagy úgy láthattunk róluk képet, hogy a babakocsiban voltak, pár hete azonban az egyik baba arcocskája már látható volt egy képen. Most egy olyan fotót töltött fel, melyen egyszerre fogja mind a három gyerekét. Ide kattints.

Meghalt Éliás Gyula, az egyik első magyar dj

Meghalt Éliás Gyula, az első magyar lemezlovas-generáció ismert alakja, halálhírét fia, ifjabb Éliás Gyula is megerősítette. Részletek.

22 év után véget ért Kautzky Armand házassága

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb magyar hangja és felesége 22 év házasság és két közös gyermek után döntöttek úgy, hogy megpróbálják külön folytatni az életüket. Először és utoljára beszélt az okokról az 57 éves színész ebben a cikkben.

Már hétszer műtötték bőrrákkal Bródy Jánost

A 76 éves dalszerző-énekes tavasszal beszélt először a betegségéről, amikor már 6 operáción túl volt, azóta hetedszer is megműtötték. A Blikknek most elárulta, hogyan érzi magát a műtétsorozat után. Részletek.

Egy tévéműsorban Solti Ádám és a megcsalt neje

Solti Ádám és 16 évvel fiatalabb felesége, Berni immár 8 éve van együtt jóban, rosszban. Május 30-tól a TV2 páros vetélkedőjében, a Drágám, add az életed!-ben szerepelnek közösen. Bővebben.

“Elmondjam, miért rúgtak ki?” – exkluzív interjú Szilágyi Jánossal

Nemrégiben töltötte be a 86. évét, és nem csak ehhez képest néz ki remekül. Az évforduló kapcsán visszatekint a múltra, a szüleire, az intézetben eltöltött évekre, a pályakezdésre, és a családjáról is boldogan mesél a 24.hu podcastjában, amit ezen a linken hallgathatsz meg.

Johnny Depp-ügy: Kate Moss életében először tanúskodott

Hetek óta zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per, a minap Kate Moss-t hívta be tanúskodni a színész ügyvédi csapata, hiszen a volt felesége egy, a modellről szóló pletykával próbált hatni az esküdtszékre. Ha kíváncsi vagy, hogy Depp tényleg lelökte-e a lépcsőről korábban Moss-t, innen megtudhatod.

Ilyen volt Johnny Depp 35 éve, amikor még a tehetsége miatt cikkeztek róla

Mostanában már szinte mindennap olvashatunk Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási peréről. De volt idő, amikor Deppről még a tehetsége és kifejezetten szórakoztató nyilatkozatai miatt cikkeztek az újságok. A 90-es évek egyik legmenőbb filmsztárja mostanra alaposan megváltozott. A folyamatot fotókon követheted végig ebben a cikkben.

Különleges nevet kapott Nagy Dani kislánya

Nemrég még mindennap láthattuk versenyezni Nagy Dani az Exatlon Hungary-ben, a műsor vége óta azonban csak a családjára koncentrál. Még a verseny előtt bejelentette, hogy hamarosan bővül a családjuk, a minap pedig már posztolt egy képet a kórházból: megszületett a pici. Ha kíváncsi vagy a nevére is, ide kattints.

 

Címlapkép:  MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

"Kimérten ömlik rád a kódolt gyűlölet" - Bródy János a...

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Bródy János dalt küldött Novák Katalinnak és Varga Juditnak