Ronaldo dollármilliókat veszített egy üzleten

Startlap - Startlap
Donald Trump miatt nem tud szabadulni a 18,5 millió dolláros, vagyis mintegy 5,36 milliárd forintos elhibázott befektetésétől. Bulvárösszefoglaló.

Ronaldo dollármilliókat veszített egy üzleten

Egy 18,5 millió dolláros, vagyis mintegy 5,36 milliárd forintos elhibázott befektetésről van szó, amelytől a portugál focista már szabadulna, de Donald Trump miatt nem tud. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

“157 aljas igen” – Csonka András és Tatár Csilla a Fidesz homofób pedofiltörvényét támadja

A más témákban lelkesen posztolgató élvonalbeli magyar hírességek közül alig akad olyan, aki felemelte a hangját, miután kedden az Országgyűlés megszavazta a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozó, melegellenes pedofiltörvényt. Tatár Csilla arról írt, “ne legyenek illúzióink ez nemcsak az LMBTQI embereket és családjaikat teszi tönkre”, Csonka András pedig hívő emberként nyilatkozott a törvényről. Tatár kommentárja itt, Csonka bejegyzése itt található.

30 év házasság után haláláig ápolta feleségét a jobbikos képviselő, drámai nyilatkozatot adott: “Sokan mondták nekem, hogy az idő segít majd, de hát ez nem igaz”

Szilágyi György beteg feleségéről két év után mondtak le az orvosok, hospice-házat javasoltak a családnak, “de erről szó sem lehetett”. Az országgyűlési képviselő vallásos ember, felesége halálába beleremegett a hite. Szilágyi megrázó vallomását erre a linkre kattintva olvashatod.

Gulácsi Péter terhes felesége és kisfia összeöltözve szurkoltak a papának

Fotó: Bernadett Szabo – Pool/Getty Images

A kétéves Dominik és Diána a lelátó tetejéről, egy elkülönített részről nézték Magyarország Portugália elleni Eb-nyitómeccsét. Fotó.

Stohl Luca végre megmutatta titokzatos vőlegényét

A csak “B”-nek nevezett férfiről eddig kizárólag háttal vagy nagy távolságból közölt képeket. Most azonban előbukkant egy közös, puszilkodós szelfi. Íme.

Gáspár Bea nagyon lefogyott

A gyomorszűkítő műtét igencsak sikeresnek tűnikezeken a képeken.

Majka durva edzésbe kezdett, roppant látványos az eredmény

Két hónapja gyúr hetente hatszor, teljesen átalakult az izomzata. Videó.

Mihalik Enikőre rászabadult a kommentelők pokla, miután megjegyzést tett a magyar-portugál meccsre 

Fotó: Matthew Eisman/Getty Images

Valószínűleg utólag már hiába magyarázta, hogy “a szarkazmust értékelni nem kell, de érteni illene, mivel mindannyian okos és tanult embereknek tartjuk magunkat”. Mi történt? Innen kiderül.

Hangos veszekedés tört ki VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalásán

A Fővárosi Törvényszéken kedd reggel Novozánszki Fanni legjobb barátnőjének meghallgatásával folytatódott az eljárás. Ha kíváncsi vagy az eseményekre és az ügy legfrissebb fejleményeire, akkor itt folytasd az olvasást.

Gelencsér Tímea meghízott: “Konkrétan hét szabályos fekvőtámaszt tudok megcsinálni”

Mi semmilyen változást nem látunk. És te? Katt ide a fotókért és a további részletekért.

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi