Ronaldinho két nőt szeret, ezért mindkettőt elveszi 

A brazil törvények szerint hivatalos esküvőre természetesen nem kerülhet sor, pedig a focisztár tökéletes harmóniában él együtt két menyasszonyával.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-25 14:34

Fotók: Facebook

A 38 éves világbajnok brazil labdarúgó, Ronaldinho nem szokványos párkapcsolatban él: egyszerre két nővel ápol szerelmi szálakat, és mivel mindketten fontosak neki, ezért két nőt szeretne egyszerre feleségül venni, írja a Daily Star. A helyi törvények azonban nagyon komolyan veszik a poligámiát, így sajnos hivatalosan nem lehet egyszerre Priscilla Coelho és Beatriz Souza férje is a focista.

A nem mindennapi felállás még 2016-ban alakult ki, amikor Ronaldinho randizni kezdett Beatrizzal, miközben már évek óta együtt volt Priscillával. A hármas azóta már együtt él Rio de Janeiróban, a sztársportoló villájában, és úgy tudni, hogy mindkét nő havi félmillió forint körüli zsebpént kap szíve választottjától. A lányok teljesen egyenlő bánásmódban részesülnek, például mindketten pontosan ugyanolyan ajándékokat kapnak a csatártól.

Mivel a brazil törvények szerint akár hat évet is kaphatna a labdarúgó ha mindkét szerelmét elvenné, ezért természetesen nem igazi házasságot köt velük, csupán egy nem hivatalos ceremónia keretében fogadnak majd örök hűséget egymásnak. Ronaldinho egyébként mindkettejüknek megkérte a kezét, annak rendje és módja szerint egy szép gyűrűvel, még az év elején.

 

Ugyan a sportoló hivatalosan sosem jelentette be a két eljegyzést, a barátaik mindkét nőt Ronaldinho menyasszonyaként kezelik. Nem mindenki nézi azonban jó szemmel a triót, például a focista testvére, Desi annyira nem támogatja a viszonyukat, hogy az esküvőn sem vesz majd részt. Priscilla családja is kifejezetten helyteleníti a helyzetet, ami egyébként olyannyira nem tetszik az embereknek, hogy a lány majdnem a munkáját is elvesztette amiatt, hogy bigámiában él.

Mai nap hírei

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu8 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu8 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu12 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu17 órája

Leváltották a külügy helyettes államtitkárát

168ora.hu17 órája

Hegynek felfelé halad tovább a forint

tozsdeforum.hu18 órája

Nagy siker a magyar maszk

demokrata.hu19 órája

Hemzseg a hibáktól a Xiaomi új csúcsmobilja

gsmring.hu19 órája