Kiemelt Hírek 2018. november 06.

Ronaldinho bankszámlájáról elfogyott a pénz, és az útlevelét is elvették

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 06.
Pedig látszólag rendben van a világbajnok brazil futballista élete.

A profi labdarúgók, akik a nemzetközi elithez tartoznak, rengeteg pénzt keresnek pályafutásuk során, és azzal együtt olyan életstílust tudnak fenntartani, amilyenről a legtöbben még álmodni sem mernek. Csakhogy amikor véget ér a karrierjük, és ugyanolyan életvitelt folytatnak, mint korábban, gyakran előfordul, hogy néhány év alatt elfogy minden pénzük, mert senki sem készítette fel őket arra, mi vár rájuk, miután abbahagyták a futballt.

Egyelőre nem tudni, mi történt Ronaldinhóval, mindenesetre nem kizárt, hogy hasonló helyzetbe került. A világbajnok brazil futballistának, a Barcelona korábbi világklasszis támadójának ugyanis kétmillió eurós tartozása van, bevonták az útlevelét, míg a bankszámláján összesen hat eurót találtak a hatóságok – írja az nso.hu.

Ronaldinho és testvére, Roberto de Assis három évvel ezelőtt kapott jelentős bírságot, miután védett területen építkeztek Brazíliában, csakhogy azóta is tartoznak kétmillió euróval. A hatóságok ezért zárolták a bankszámlákat, amelyeken szinte semmi pénz nincs. Ez már csak azért is érdekes, mert Ronaldinho szinte minden héten másik országban tűnik fel, és vagy jótékonysági mérkőzéseken lép pályára, vagy valamit éppen reklámoz, márpedig egyiket sem kevés pénzért.

Éppen ezért okozhat neki óriási gondot, hogy bevonták az útlevelét, amelyet azért vettek el tőle, mert nem ismert az állandó lakhelye Brazíliában.

Keresés az oldalon