Rogán Cili hatalmasat szexizett egy kanapén, felismerhetetlenre photoshopolt arccal

Nem győzünk örülni annak, hogy Rogán Antal exfeleségének Instagramja nyilvános lett. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-21 13:57

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Íme a bizonyíték, hogy tényleg egy piros betűs nap volt az, amikor Rogán Cecília Instája újra nyilvános lett: hatalmasat szexizett a kanapén, és úgy szétphotoshopolták az arcát, hogy felismerni is alig lehet

Rogán Cecília Instagramjának elvált asszonyként immár csak a képzelet és a szemérmesség szabhat határt. Legfrissebb posztja alapján arra következtetünk, hogy az előbbiből jó sok van, az utóbbiból pedig egyre kevesebb. A fényképért ide kell kattintani.

Takáts Tamás térdét Jézus Krisztus gyógyította meg

A Karthago frontemberének porckopása volt, ezen segített a szentlékek. Csodás gyógyulásáról erre a linkre kattintva olvashatod el Takáts nyilatkozatát.

Harsányi Levente helyében mi biztos nem meséltük volna el, mit csinált azzal a halom pénzzel, amit 20 évvel ezelőtt véletlenül talált 

HarsányiNyugi! Köztünk marad… vendége volt, itt beszélt az 1989-ben történt esetről, amelyben egy igencsak nagy összeg volt a tét. Ha kíváncsi vagy a sztorira, akkor nézd meg ezt a videót.

“Nemrégiben éreztem meg, hogy most jött el az idő” – a 47 éves Winkler Nóra gyermeket vár

A korábban műsorvezetőként dolgozó Winkler egy éve határozott a családalapítás mellett. Döntéséről, valamint terhességéről ebben a cikkben mesél.

Várkonyi Andrea elmondta, milyen trükkösen vallott neki szerelmet Zsidró Tamás, csak aztán kiderült, hogy Dobó Katával pontosan ugyanígy csinálta

Zsidró Tamás kódba rejtett, romatikus üzenete sajnos nem annyira eredeti. Ha érdekel a téma bővebben, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelemdbe.
 

Exkluzív interjú készült Varnus Xavérral

Fotó: MTI/ Balázs Attila

Három házasságából két fia született, már unokája is van, és évtizedek óta hol élénk közösségi életet él, hol teljes visszahúzódásban tölti mindennapjait. Varnus Xavér 2015 óta mindezt külföldön teszi: először Berlinben telepedett le, majd több év ingázás után tavaly Kanadába helyezte át székhelyét. A BEST magazin podcastjában ezen a héten vele beszélgettek torontói napjairól, a családjáról, a jövőbeli terveiről. Az interjút itt tudod meghallgatni.

“Nagyon büszke vagyok” – Schobert Norbi félmeztelenül jelentette be, hogy filmszerepet kapott

Szokatlan Insta-posztot lőtt az internet éterébe mindannyiunk kedvenc Norbija: az áltudományos fitneszpápának szerepet adtak egy filmben, és nemcsak ez a fura, hanem az is, ahogy mindezt közölte. Íme a bejegyzés.

Joaquin Phoenix a saját kezével mentett ki egy borjút a vágóhídról, és a nagy mentőakciót le is videózták

A Jokerért Oscar-díjat kapó színész fáradhatatlan környezetvédő: minden díjátadón ugyanazt a zakót viselte, az Oscar előtt egy nappal a klímaváltozás miatt tüntetett, másnap pedig egy vágóhídra látogatott el, és itt került sor a spontán mentőakcióra. Arról, hogy a vágósorban lévő többi, milliónyi borjút mikor fogja Phoenix erős karja kimenteni a biztos halálból, nincsenek információink, mindenesetre ezen borjú – és édasanyja, a tehén – szabadulását itt nézheted végig.

Kiderült, hogy mi lehet a gond Demcsák Zsuzsa és az indiai fiúja között

Nemrégiben felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa és Krishan között gondok vannak, és a műsorvezető már akkor is csak röviden, gondterhelten nyilatkozott. Most ismét megkérdezték tőle, mi a probléma, ezúttal bőbeszédűbb volt, de azért közölte, hogy nincs kedve “nyilatkozgatni” a magánéletéről. (Ezen a ponton emlékezzünk meg arról, hogy Demcsák Zsuzsa egy egész tévéstábot hívott meg a repülőtérre, amikor jövendőbelije megérkezett Magyarországra.) Szerencsére azonban találtak valakit, akinek nagyon is volt kedve a nyilatkozgatáshoz, és így fény derült egy elég érdekes dologra, ami a feszültségek hátterében állhat. Részletek itt.

Ivanka Trump elutazott Abu-Dzabiba, szépen feltöltözött, és emiatt mindenki nekiesett

Fotó: Chip Somodevilla/Getty Images

Donald Trump lánya egy hivatalos megjelenése során készült fotókkal, pontosabban az öltözékével vívott ki durva indulatokat, pedig szegény Ivanka most igazából mindent jól csinált. Csinos is volt, és a protokollt is betartotta, mégis egy rakás indokot találtak arra, hogy jól összeszidják. Ha kíváncsi vagy a harag tárgyát képező ruhára, illetve a kommentelők mérgelődésére, akkor itt folytasd az olvasást.

Mai nap hírei

Nálad is összeomlott a Google alkalmazás? Ez rá a megoldás!

digitalhungary.hu6 órája

Újabb baj jön: a koronavírus egy újabb, veszélyes mutációját azonosították!

napidoktor.hu9 órája

A szurkolók nem akarják a pályán látni Szalai Ádámot, de egy legendának más a véleménye

promotions.hu10 órája

Varga Judit vérig sértve csapkod, mert egész Európa elítéli a kirekesztő melegellenes törvényt

nyugatifeny.hu11 órája

Meghalt a Mátrai borvidék nagy öregje

demokrata.hu12 órája

Hadházy: Füzesgyarmaton nem írta alá a közmunkások napját a munkavezető, mert szerinte ő több füvet vág le egy óra alatt

444.hu13 órája

Hibaüzenettel leáll a Google Android appja, de van megoldás

gsmring.hu13 órája

Megszűnhet a kukaholding

privatbankar.hu14 órája