Rogán Cecília férjhez megy: pillants bele a lánybúcsúba

Startlap - Startlap
A miniszterelnök kabinetfőnökének volt felesége nem sokáig siratta Rogán Tónit, és már a lánybúcsúra is úgy öltözött fel, mintha már a templomba készülne. Bulvárösszefoglaló.

Rogán Cecília férjhez megy: pillants bele a lánybúcsúba

Még egy éve sincs annak, amikor Rogán-Gaál Cecília és Rogán Antal tavaly bejelentették a válást, és arra se kellett sokat várni, hogy kiderüljön, egyikük sem egyedül tengeti a napjait. Azt, hogy ez az egykori Rogánné esetében tényleg komoly dolgot jelent, és el is jegyezték, csak onnan tudhattuk meg, amikor kedd este a lánybúcsút közvetítette az Instáján, és már ott olyan ruhát viselt, hogy rögtön a templomba is elindulhatott volna. Fotók és további részletek itt.

Gábor Zsazsa özvegye Orbán Viktor segítségét kéri a temetéshez

A 99 éves korában elhunyt világhírű magyar színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt hercega napokban érkezett a magyar fővárosba, hogy teljesítse felesége végakaratát, és Budapesten találjon számára végső nyughelyet. Gábor Zsazsa temetése nagy feladatot adott az özvegynek, bizonyos kéréseit alighanem lehetetlen megvalósítani. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen, a miniszterelnöknek is intézednie kell. Fotók és további részletek von Anhalt budapesti látogatásáról itt találhatók.

György herceg 7 éves lett, Katalin friss fotóin fülig érő szájjal örül a születésnapjának

Vilmos herceg és Katalin  hercegné legidősebb fia július 22-én ünnepli születésnapját, amit a szokásokhoz híven Katalin saját maga által készített fotókkal ünnepelt. Ezek rendre nagyon cuki képek lesznek, ami alól az idei kettő sem kivétel.

Friderikusz Sándor elajándékozza 4 ezer kötetes könyvtárát

Kinek és miért tett ilyen felajánlást Friderikusz? Innen kiderül.

Már nem Erzsébet a legnépszerűbb tagja a brit királyi családnak, de közel sem ő járt a legrosszabbul

Fotó: Victoria Jones – WPA Pool/Getty Images

Kicsit meglepő eredménnyel zárult a Daily Mail felmérése, amelyben arról kérdezték az embereket, ki a kedvencük a brit királyi családból. Az első helyet papírforma szerint Erzsébet viszi, de mégsem így történt, ami viszont még ennél is különösebb, az a sereghajtók személye.

Donatella megmutatta, hogy napozik a horvát tengerparton

Kiszel Tünde és lánya strandolással pihenik ki fáradalmaikat Horvátországban. Donatella pedig bikinis fotót posztolt erről. Íme.

Nyári Dia jegyesvideójának elhisszük, hogy a házasság egy boldog dolog

A koronavírus-járvány miatt nem volt biztos, hogy sor kerül Nyári Dia és vőlegénye esküvőjére, de a szerdán kiposztolt jegyesvideójuk alapján úgy sejtjük, megszervezik az eseményt. A felvétel elég jó lett, akár egy reklámfilmnek is beillene, itt te is megnézheted.

Végre megkezdődhet Drávucz Rita kislányának különleges, 3 éves kezelése

A Charcot-Marie-Tooth betegség kevéssé ismert, de egyáltalán nem ritka: sokan nem tudják, hogy hordozzák a hibás géneket, ugyanis a változatos tünetek kifejeződésének erőssége is változó. Drávucz Rita kislánya is ebben az örökletes sokideggyulladásban szenved, és vele sajnos a kór kíméletlen volt.  Teljes gyógyulásra jelenleg nincs lehetőség, de egy három éven át tartó terápia, amelyre most összegyűjtötték a pénzt, sokat segíthet Flórán. Itt egy riportot találsz Flóráról, a betegségéről és a speciális kezelésről.

Király Linda drasztikus fogyókúrát tervez: már 35 kiló lement, de ez még közel sem a vége

Két éve egyedül él, de ez egyáltalán nem zavarja. A nagynéni szerepét imádja, és mondja, érzi, tudja, hogy neki is lesz saját gyermeke. Az alábbi interjúban Király Linda a munkájáról, a családjáról, a hétköznapjairól, terveiről és arról mesél, hogyan tartja karban testét.

Előkerült egy fantasztikus felvétel 1975-ből Tina Turnerről és Cherről

Ez a felvétel 10 évvel később, 1985-ben készült a két énekesnőről. (Fotó: Robin Platzer/IMAGES/Getty Images)

Cher 29, Tina Turner pedig 36 éves volt, amikor Cher saját műsorában közösen előadták a Shame, shame, shame című dalt, ami egészen zseniálisra sikerült. Erre a linkre kattintva megnézheted a felvételt, és egy azzal kapcsolatos drámai történetet is megismerhetsz.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Elhunyt Tina Turner

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...