Retteg Lagzi Lajcsi, a gyerekeit is elköltöztette otthonról

Startlap - Startlap
Nemrégiben három embert sikerült letartóztatni a zenész segítségével. Bulvárösszefoglaló.

Retteg Lagzi Lajcsi, a gyerekeit is elköltöztette otthonról

Berecz Valter

Korábbi hír, hogy csalók keresték meg Lagzi Lajcsit, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól és ezért 200 millió forintot kértek. A trombitaművész azonban szólt a rendőrségnek, így a segítségével három embert sikerült letartóztatni. Azóta újabb, nem éppen megnyugtató fejlemények is történtek az ügyben. A zenész beszámolóját itt olvashatod.

Súlyosan megsérült a zenész Lombos Pál kislánya, fél óra után sem jött a mentő

Ömlött a vér a kislánya fejéből, képtelen volt tovább várni a rohamkocsira a zenész. Bővebben.

Kamaszlányától a ciki szappanoperáig – 8 érdekesség az 55 éves Salma Hayekről

Salma Hayek kislányként eltanácsolták az iskolából megzabolázhatatlan viselkedése miatt, senki sem hitte róla, hogy egy napon világhírű színésznőként mosolyog majd a kamerákba. Most összegyűjtöttek 8 érdekességet, amit csak kevesen tudnak a szülinapos Salmáról. Sőt, a lányáról is láthatsz egy kedves fotót. Ide kattints.

Berki Mazsi: “Rám húzta a kormányt és le akart tarolni” – sokkot kapott a celeb kismama az agresszív buszvezetőtől

Közúti incidens főszereplője lett Berki Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról, ezután egy órán át zokogott a sokktól – írja a Bors. A megdöbbentő esetről ő maga számol be ebben a cikkben.

Survivor: Beatrix esett ki – elmondta, mit gondol a többiekről

Beatrix mindössze három napig szerepelt a Survivorben, de ez a rövid idő is elegendőnek bizonyult arra, hogy véleményt alkosson játékostársairól. Íme a felvétel.

Totem: Völgyesi Gabi esett ki, megkönnyebbültek a csapattársai

Völgyesi Gabinak nagyon sok konfliktusa volt az elmúlt kilenc adásban a Totemben, a társai közül már többen nyilatkozták, hogy nem bírják elviselni. Mostantól erre nem is lesz szükség, mert Gabi alulmaradt a Krausz Gáborral vívott küzdelemben. Videó.

Tóth Gabinak elege lett

Radikális lépésre szánta el magát Tóht Gabi, miután kiderült, sokkal több ember utálja új klipjét és dalát, mint amennyinek bejön. Ha kíváncsi vagy, hogyan reagált az énekesnő a számára kellemetlen helyzetre, innen megtudhatod.

Elképesztő ütemben fogy Király Viktor

Kasza Tibi után most újabb sztár kezdet látványos fogyókúrába. Király Viktor, aki rajongóinak korábban ígérte, most fotókat osztott meg. Íme.

Meztelenül fotózták a kazah származású paralimpikont, a fél családja kitagadta

A világbajnok és paralimpiai ezüstérmes, látássérült német úszónő annak ellenére sem bánta meg a szexi felvételeket, hogy a családja egy része azóta szóba sem áll vele. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Szülővárosában temetik el Csollány Szilvesztert

képcím

Pottyondy Edina elárulta, miért borotválta kopaszra a haját

képcím

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet