Rékasi gázolója bocsánatot kért, de tagadja, hogy hibázott

Startlap - Startlap
Karamboljuk óta most, a bíróságon találkoztak először.

Karamboljuk után 2 és fél évvel most, a bíróságon találkozott először Rékasi Károly és gázolója, R. M.

2015. június 30-án a színész motorjával egy előzés közben ütközött egy autóval, amin átrepülve súlyos és maradandó sérüléseket szenvedett, nyolc csontja tört, köztük a koponyája is.

Mindkét fél máshogy emlékszik a történtekre, egyikőjük sem gondolja, hogy ő lenne a hibás.

„Sajnálom, hogy így alakult a dolog, és együttérzek magával. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Úgy gondolom, hogy teljesen egyértelmű mindannyiunk számára, hogy máshogy látjuk a balesetet.” – mondta az autós R.M. a bíró előtt. „Én nem érzem magam hibásnak és felelősnek, azért jutottunk idáig, hogy a bíróság ebben igazságot tegyen.”

R.M. úgy nyilatkozott, hogy ismeri a baleset helyszínén levő kereszteződést, hiszen minden nap arra jár és tudja, hogy veszélyes. Úgy emlékszik, hogy használta az irányjelzőt is.

Rékasi korábban azt vallotta, hogy nem emlékszik semmire, most viszont azt mondta, nem látta, hogy indexelt volt az előtte levő autó, aki akkor próbált balra kanyarodni, amikor már mellette volt.

„Nem vagyok hülye, nem akartam meghalni, hogy úgy előzzek, hogy valaki kanyarodik előttem” – fogalmazott.

A szakértők megállapították, hogy az irányjelző nem égett a helyszíni szemlekor. Persze ez nem jelenti azt, hogy a baleset beköveztekor sem éghetett.

 

Forrás: Bors

Címlapfotó: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Egymásnak ütközött két villamos Budapesten

képcím

Fotókon a villanypóznába szorult kisrepülő

képcím

Öt magyarból négy szerint rossz irányba mennek idehaza a dolgok