Radics Gigi szülei Várkonyi Andrea házában laknak: "Teljesen összenőttünk"

Startlap - Startlap
Medence, de még tó is van a kertben, és a viszony olyan szoros, hogy már a lakberendezés idején is Radics Gigi anyukája segítette ki Mészáros Lőrinc feleségét. Bulvárösszefoglaló.

Radics Gigi szülei Várkonyi Andrea házában laknak: “Teljesen összenőttünk”

Mészáros Lőrinc ifjú felesége és a Megasztár győztesének egész családja annyira jóban vannak egymással, hogy annak idején Várkonyinak már a lakberendezésben is Radics anyja segédkezett. Radics Gigi és Várkonyi Andrea “családi érzéssel teli” barátsága kiérdemelte a Story magazin címoldalát. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Orbán Viktor külön gratulált Rúzsa Magdinak

Akár a Fidesz új kampányplakátja is lehetne a kép, ami a miniszterelnöki Facebook-oldalra felkerült Orbán Viktor nevével és piros-fehér-zöld V betűjével fémjelezve. Az énekesnő szerdán jelentette be, hogy életet adott három gyermekének. Részletek.

Tóth Andi elárulta, mennyi jogdíjat kapott a dalai után

Nagy összegre tippelsz? Mindenképpen kattints, mert nagyon meg fogsz lepődni.

Blikk: Babicsek Bernát halálának éjjelén megszólalt a riasztó, de a kiérkező járőrök nem csináltak semmit

A biztonságtechnikai cégek protokollja értelmében a központba érkező riasztások esetén kivonulnak a helyszínre, és telefonon felkeresik az ügyfelet. A januárban lakástűzben elhunyt Babicsek riasztórendszerét bekötő cég nem válaszolt a sajtó kérdéseire. További információkért katt ide.

Dudás Miki 22 kilót hízott: “Belenézek a tükörbe és azt mondom, ó”

Robert Prezioso/Getty Images for BEGOC

Az olimpia elmaradt, és Dudás Miki a szomszédban lévő piacnak köszönhetően belépett a végtelen krémesek, hurkák és kolbászok karnyújtásnyira lévő világába. A világbajnok kajakozó és felesége, Szigligeti Ivett a Reggeliben meséltek nyolc éve tartó kapcsolatukról, hízásról, fogyásról, gyereknevelésről, no meg arról, hogy miért alszanak külön ágyban. Videó.

Ördög Nóráék nem aprózták el a Valentin-napi készülődést: szerelemkávé, gigantikus rózsaszobor, plüss és szívecskék mindenütt

Nekünk csak az Ördög-Nánási páros kisboltjának korai díszbeborulása miatt esett le, hogy egyáltalán közeledik a szerelmesek nyugatról importált ünnepe, mindenesetre őket nem zavarja, hogy még több mint 10 nap van hátra. És a feladatot nagyon komolyan vették: ha kíváncsi vagy, hogy fest a rózsaszínbe borult Nekem a Balaton, avagy érdekel, vajon hol van a fizikai határa az egy négyzetméteren elférő romantikus kiegészítőknek, akkor itt folytasd az olvasást.

Köllő Babett megmutatta ikertestvérét

Nem, nem egypetéjűek, és még a nemük is különböző. Köllő állítása szerint Roland “nem szeret szerepelni”, de valószínűleg ez nem egészen azt jelenti, amit másoknál, most ugyanis egyenesen címlapsztori lett az ikrekből. Bővebben.

Szulák Andrea megszólalt új párkapcsolatáról

Az 57 éves művésznő roppant szűkszavúan nyilatkozott, és jelezte, hogy a viszony nem a nyilvánosságnak szól. Részletek.

Orsovai Reni először mesélt titokzatos párjáról: “Van egy közös kis életünk”

A Dal 2020-as győztese, aki gyakorlatilag soha nem nyilatkozik magánéletéről, “civil férfit” szeret, és a románc gyorsan komolyra fordult. Bővebben.

A várandós Rihanna megmutatta hatalmasra gömbölyödött pocakját

Steven Ferdman/Getty Images

A világhírű énekesnő hosszú hónapokon át sikeresen tagadta, hogy gyermeket vár. Rihanna immár büszkén vállalja a nyilvánvalót, és stílusának megfelelően kicsit más jellegű képeket posztolt, mint amiket a magyar celebektől megszokhattunk. Galéria.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Dániel Fülöp)

Ez is érdekelhet

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Felszólították a magyar parlamentet: utasítsa el a...

képcím

Orbán Viktor "földrengésszerű" választási győzelemhez...