Rácz Jenő: Ki az az ember, aki meg mer engem kérdőjelezni?

Olyan kérdést kapott Rácz Jenő a Nyerő Párosban, amin erősen felhúzta magát. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-26 13:51

Fotó: RTL Klub

Rácz Jenő: Ki az az ember, aki meg mer engem kérdőjelezni?

Alig egy hete került adásba a Nyerő Páros negyedik évada – ez az a műsor, amiben celebpárok vetélkednek egymással vicces feladatokat megoldva –  de már kiderült, hogy mindenki utál mindenkit. Ráadásul a legutóbbi adásból erősen úgy tűnt, hogy a népszerű séfnél, Rácz Jenőnél már rendesen elpattant a cérna. Minderről idekattintva győződhetsz meg te is. 

A koronavíruson átesett Barta Sylviának a fertőzés után 4,5 hónappal ijesztő tünetei vannak

Az időjós itthon az elsők között volt, akikről kiderült, hogy elkapta a betegséget, és ugyan kórházba nem került, de elég durva lefolyású volt nála a vírus. Friss Facebook-bejegyzésében aggasztó beszámolót adott jelenlegi állapotáról, de ami talán még ennél is meglepőbb, az a férjére vonatkozó részÍme a poszt.

Hajdú Péter egyszer megpróbálta felszedni Demcsák Zsuzsát: “Gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött”

Hogy valójában mégis mi volt Hajdú Péter és Demcsák Zsuzsa között, az nem teljesen világos, mindenki kicsit máshogy emlékszik: tagadni senki se tagad, de Hajdú igyekezett egy látványosan visszafogottab verzióval előrukkolni. Ha érdekel a teljes sztori, akkor ezt a cikket olvasd el.

Liptai Claudia élő videóban mesélte el koronavírusa történetét, és közben nagyon kiakadt

Betegségem története címmel az Instagramon és a Facebookon egyszerre, élőben közvetített videóval állt elő Liptai Claudia, aki pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy ő is elkapta az új koronavírust. A felvételen a követői kérdéseire válaszolt, így egyrészt alapos betekintést nyerhettünk abba, hogyan forgatta fel a családja mindennapjait a vírus, plusz az újonnan megjelent, nem túl kellemes tüneteiről is beszámolót adott. Egy kevésbé vidám apropója is volt a bejelentkezésnek: Liptait nagyon súlyos vádakkal illették a betegségével kapcsolatban, a videóban ezekre is válaszolt. Bővebben.

Pataky Attila végre megszólalt a koronavírusáról: “Csodákat éltem át a kínban is”

Az Edda frontembere most először nyilatkozott arról, milyen szenvedéseken esett át a kórházban, ahol koronavírussal kezelték. Ezúttal sem hazudtolta meg magát, igen különös dolgokról beszélt a betegsége kapcsán. Pataky Attila legérdekesebb kijelentéseit erre a linkre kattintva találod.

Dancing with the Stars: Győrfi Pál promóvideójára nem voltunk felkészülve

Amikor kiderült, hogy a TV2 Gabriella Spanicot és Kiss Ramónát is megszerezte magának a Dancing with the Stars csapatába, már sejteni lehetett, hogy mindent bedobnak a siker érdekében. Ennek fényében Győrfi Pál és Spanic közös videója, amelyben a műsort reklámozzák, végül is nem kéne, hogy meglepetésként érjen, mi azért mégis elhűltünk tőle egy kicsit. A felvételt itt tudod megnézni.

Sharon Stone bevallotta, melyik hollywoodi színész csókol a legjobban

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

A 62 éves színésznő a Watch What Happens Live With Andy Cohen című műsorban egy nézői kérdésre válaszolva mondta meg, ki a legjobb csókpartner a színészek közül.

“Ahogyan az életét is élte, így ment el” -Verebély Iván fia megszólalt apja haláláról

Verebély Iván egy súlyos betegség után, 83 évesen hunyt el. Fia, Verebély Marcell vallomása édesapja utolsó időszakáról itt olvasható.

Tudtad, hogy II. Erzsébetnek van egy hobbija, amivel 36 milliárd forintot gyűjtött össze?

Fotó: Getty Images/Bettmann

90 millió fontot, vagyis körülbelül 35,6 milliárd forintot hozott már össze II. Erzsébet egyik legnagyobb, kevésbé ismert szenvedélye. Az összeg a teljes, 500 millió fontos vagyonához képest sem kevés, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem egyedül alkotott ekkorát, hanem Victoria királynő második fia, Alfréd herceg hobbiját viszi tovább. Kíváncsi vagy, miről van szó? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Mai nap hírei

Különleges bolygórendszerre bukkantak

szimpatika.hu10 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu12 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu15 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu17 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu18 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu18 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu18 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu20 órája