Puzsér Róbertet is kirúgták a Hír TV-től

Startlap - Startlap
Sajnos ez várható volt.

Facebookon tette közzé Puzsér Róbert, hogy a mai nappal tőle is megvált a tulajdonost váltott Hír TV.

Balatonalmádi, 2013. november 21. Puzsér Róbert kritikus beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal-beszélgetésen.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Szerda dél környékén posztolt közösségi oldalára, hogy megszűnik Sznobjektív című műsora, őt magát pedig elbocsájtotta a csatorna.

Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak.

Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t

– fogalmazta meg a rá jellemző módon az elválást.

A folytatásban sem tagadta meg önmagát:

Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá

– zárta sorait.

 

A Sznobjektív egy közéleti televíziós műsor volt, amely a Hír TV-n jelentkezett minden vasárnap 20 órától. Minden adásnak volt egy kimondott tematikája, mely mentén összeállítottak az aktuális heti vendéggel egy tízes listát. A tizediktől haladtak visszafelé, eleinte megszakítás nélkül, később, a hatodik helyezett után egy reklámblokkal. Az első helyezett előtt a műsor első évadában mindig összegezték az előző kilenc helyezettet, az első néhány adásban internetes kommenteket olvastak be a műsorral kapcsolatban.

Az első évad utolsó adása rendhagyó volt, ugyanis abban – a műsor során először – egy nő, D. Tóth Kriszta volt a vendég, és szerepet cseréltek Puzsérral, miközben a műsort elemezték.

Ez is érdekelhet

képcím

Bodrogi Oszter Sándor haláláról nyilatkozott

képcím

Puzsér Róbert és Zacher Gábor tiltólistára kerülhetett

képcím

Puzsér Róbert kőkeményen kritizálta a Kossuth-díjas Nagy Ferót