Puzsér Róbert nagyon bepöccent Hosszú Katinkától

Egy kép mellé fűzött rövid kommentár nagyon nem tetszett neki.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-03 16:18

Hosszú Katinka és Shane Tusup újra egy pár, amit hivatalosan a fenti képpel jelentettek be a világnak. „Te és én a világ ellen”, írta az úszónő a fotó mellé. Puzsér Róbert szívét Katinkának ez a sora nem egészen ott találta el, ahol egy átlagos tinilányét, hosszas bejegyzésben fejtette ki az örömhírről véleményét.

Tisztelem Hosszú Katinka eredményeit, de nagyon nem tetszik az az üzleti modell, ahol a horribilis pénzdíjakat besöprő,…

Közzétette: Puzsér Róbert – 2018. április 3.

Puzsér nehezményezi, hogy “a horribilis pénzdíjakat besöprő, és bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő” támogatást kap a magyar államtól, szerinte a sztársportolóknak saját magukat kéne finanszírozniuk.

Aztán kitér arra, hogy roppant visszatetszőnek találja Katinka “szégyentelen nyomulását a közösségi médiában”. Kifejti azt is, hogy sokak számára “személyében újra itt volt a bizonyíték, milyen nagyszerű sportnemzet a magyar”, miközben sikerének alapköve éppen egy külföldi edző.

Habár sajnálta, hogy “párkapcsolatuk válságát reflektorok kereszttüzében kell rendezniük”, mégis végtelenül pofátlan dolognak érzi a kommentárt, amit Hosszú írt az Instagramján.

“Ti ketten a világ ellen?! Hiszen ti tegnap még szóba sem álltatok egymással! Tegnap még szünetelt az országos királykodás a boldog párkapcsolatotokkal – ma meg már újra ugyanazt adjátok elő, amit tegnapelőtt?! Mintha nem is történt volna semmi, mintha az elmúlt hetekben nem tettétek volna nevetségessé az egész csodálatos szerelmeteket? Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen, az én házam a te részvényeid ellen?

Miért nem lehet ezt ízlésesen és visszafogottan csinálni? Miért nem érik be azzal, hogy „kibékültünk, újra megpróbáljuk”? Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek? Az Iron Ladyt tenyerén hordozza a világ: szurkol az aranyaiért és a boldogságáért – s amikor ő erre a világra pillant, ellenséget lát. Vajon hol követte el a hibát a világ, hogy Hosszú Katinka nem érzi az imádatát?”

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Sosem lesz vége: a kormány szeptemberig meghosszabbította a bevándorlási válsághelyzetet

444.hu2 órája

Mi lesz veled, M0 körgyűrű?

autonavigator.hu5 órája

Forradalmasíthatja a közlekedést egy üzemanyag, amely igazán csak most kezdett el terjedni

novekedes.hu5 órája

5 dolog, amit soha NE kérj egy pasitól

she.life.hu5 órája

A nők egyik kedvenc ruhadarabja, a férfiakat viszont a hideg rázza tőle

femcafe.hu13 órája

Többé nem titok: a 4 legerősebb csillagjegy, akik elsöprő energiákkal rendelkeznek

joy.hu15 órája

A hideg átvonult felettünk, de érkezik a következő front!

agroinform.hu15 órája

Országos tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

168.hu16 órája