Puzsér a Kossuth Rádión csapott le az „elaljasodott” Ripostra

A kritikus „személyeskedő” vitába keveredett a műsorvezetővel, miközben habonyárpádozott és kormánypropagandázott.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-12 13:38

Forrás? Youtube/Puzsér Róbert

Hatalmas vihart kavart a kormányhoz közelálló Ripost november 9-i számával, melynek címlapján az alábbi olvasható: „Meddig élnek vissza A HAJLÉKTALANOK mindannyiunk türelmével? Nekik mindent szabad?”

Puzsér Róbert sem tudta elengedni a témát, aki hétfőn a Kossuth Rádió vendége volt, és a főpolgármester-jelöltségéről kellett volna beszélnie – hívja fel a figyelmet a hvg.hu cikke. Puzsér azonban ehelyett azt kérdezte a műsorvezetőtől, hogy a közmédia hogyan vélekedik a címlap üzenetéről, a műsorvezető pedig eleinte csak annyival igyekezett elütni a kérdést, hogy ez egy bulvárlap.

Puzsér azonban nem tágított, hangsúlyozta, hogy a lap Habony Árpádhoz tartozik, vagyis a kormánypropaganda részét képezi. Ekkor a műsorvezető kijelentette, hogy szerinte a kritikus nem tiszteli a hallgatókat, mivel nem hajlandó válaszolni az eredeti kérdésre, Puzsér viszont továbbra is arra kérte, mondja meg, mi a véleménye a címlapról, ami szerinte az „elaljasodás minden korábbit meghaladó kulturális mementója” – írja a hvg.hu.

Személyeskedés és ellenségek

Puzsér ezután azt szerette volna megtudni, hogy mi a műsorvezető személyes véleménye az üggyel kapcsolatban, aki viszont úgy vélte, ez személyeskedés, és továbbra is igyekezett visszatérni az főpolgármester-jelöltség kérdéséhez.

Puzsér hangsúlyozta, hogy a Ripost ellenséget gyárt azokból az emberekből, akik kihullottak a szociális hálóból, és akikről az államnak kellene gondoskodnia.

A NER kommunikációs központja

„Ez azt üzeni, hogy nincs szolidaritás, és mindenki a gyűlölet prédája lesz, amint kihullik a szociális hálóból” – mondta a főpolgármester-jelölt, aki azt is hozzátette, azért mondja el mindezt a műsorban, mert ennél beljebb nem tud jutni a „NER kommunikációs központjához”. A műsorvezető végül egyszerűen lezárta az interjút, amit Puzsér Róbert nem sokkal később közzétett saját Youtube-csatornáján.

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu12 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu12 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu13 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu13 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu14 órája

Autóvásárlási roham jöhet 2021-ben?

autopro.hu16 órája

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu18 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu19 órája