Kiemelt Hírek 2021. szeptember 17.

Puskás Peti és Dallos Bogi vicces helyen töltik a nászutat

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 17.
A friss házasok Franciaországból jelentkeztek be, de nem a Riviéra vagy a Szajna naplementéjének lájkbarát sugarai alól, hanem egy ennél jóval szokatlanabb helyszínről. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/BNF Kft.

Puskás Peti és Dallos Bogi vicces helyen töltik a nászutat

A friss házasok Franciaországból jelentkeztek be, de nem a Riviéra vagy a Szajna naplementéjének lájkbarát sugarai alól, hanem egy ennél jóval szokatlanabb helyszínről. Fotó.

Kiss Ramóna arcvonásai majdnem eltűntek az InStyle címlapjáról

“Helló, szépség” – hirdeti a címoldal, amelyről valóban egy gyönyörű nő néz egyenesen ránk, de Kiss Ramónát zavarba ejtően lassan lehet felfedezni a szempár mögött. Íme.

Tóth Gabi néhány hónap alatt követők ezreit veszítette el, és ezt sem az isten, sem a TV2 nem tudta helyrehozni

Tóth Gabiaz utóbbi időben rendre ellentmondásos tartalmakkal könyököli be magát a címlapsztorik versenyébe, ezért megnézték, hogyan mutat népszerűsége könnyedén kvantifikálható oldala. Az apró, de annál tanulságosabb kimutatás a kereszténység hírnökévé vált popénekesnő Instagram-oldaláról ebben a cikkben található.

“Idővel az ember elkezd bűzleni” – a Survivor játékosai elmesélték, hogyan intézték a vécézést, borotválkozást, menstruációt

Nagyon kreatív trükkökhöz folyamodtak, és mivel a kevésbé gusztusos részekbe nem mennénk bele, így a feketebab tükörként használt levét említenénk csak ezek közül. De a kanapéról nézve így se értjük, hogyan lehetett ezt elviselni. Videó.

Adrien Brody magyarul beszél a Johnny Walker legújabb reklámfilmjében

Rosdiana Ciaravolo/WireImage

Az Oscar-díjak történetének legfiatalabb nyertese édesanyja révén magyar származású. Videó.

Kapocs Zsóka és kisfia első közös címlapképe az utóbbi idők legbizarrabb sztárfotója lett

“Borisz életem csodája” – olvasható méretes betűkkel, de egészen furcsára sikeredett a címlapfotó, amit ide kattintva nézhetsz meg

Árpa Attila nyíltan beszélt arcplasztikáiról

Árpa támogatja a szépítkezés invazív válfaját, olyannyira, hogy azt mondja, könnyen lehet, a későbbiekben komolyabb beavatkozásra is vállalkozik. Ebből a cikkbőlmegtudhatod, mi az, ami már nem eredeti Árpa Attila arcán.

Nagy Ferónak még a szerelmi életébe is beavatkozott a titkosszolgálat

Szinte sokkot kapott, amikor megkapta a róla szóló jelentéseket az irattárból. Nagy Feró nyilatkozata az ügyről erre a linkre kattintva olvasható.

Exkluzív interjú készült Xantus Barbarával: “Az érzelmi burok egyszer csak megsérült”

A járvány miatt elveszítette munkáját, árult maszkokat egy bevásárlóközpontban, majd egy lelkészképzőn kezdett oktatni, és közben amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen távozott egy új szerelem az életéből. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Xantus Barbarát kérdezték. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Újabb meglepő dolog derült ki Kaley Cuoco válásáról

Gregg DeGuire/WireImage

A szerelmüket a nyilvánosság előtt szívhez szóló vallomásaikkal lelkesen népszerűsítő pár részéről már eleve a válás tényének bejelentése is váratlan fordulat volt. Később megtudhattuk, hogy talán inkább a kirakatnak szólt a boldogság, mint kettejüknek. Ha érdekel a legfrissebb furcsa infó az Agymenők színésznőjének szerelmi életéről, akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon