Porig alázza a bíróság a lúgos orvos áldozatát

Startlap - Startlap
Újabb megalázó vizsgálatok várnak Renner Erikára. Heti hírösszefoglaló.

Újra kell bizonyítania állításait Renner Erikának

2017 decembere óta polgári peres úton kér kártérítést az őt ért lúgos támadás miatt Renner Erika, akinek most újabb orvosszakértői vizsgálatoknak kell alávetnie magát. A bíróság a szakvéleményből olyan kérdésekre vár választ, amelyek mélyen az intimszférába gázolnak. A részletekért ide kattints.

 

Indokolatlanul, a tudtuk nélkül, feltételezett cigányságuk miatt sterilizálhattak nőket a borsodi kórházban

Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!

Állítólag a fenti felkiáltással utasította a Borsod-Abaúj–Zemplén Megyei Kórház főorvosa a rezidens orvost arra, hogy távolítsák el az alhasi fájdalmakra panaszkodó 26 éves nő petevezetékeit. Adrienn egyébként nem cigány származású, és három éven keresztül fogalma sem volt arról, hogy már nincsenek működő petevezetékei. A kórházat öt vetélés után egy újabb várandóssága során kereste fel, de a beavatkozás következtében soha nem lehet természetes úton gyermeke. Ráadásul úgy tűnik, nem elszigetelt esetről van szó. Minderről bővebben ebben a cikkben írnak.

Horváth Aladár feljelenti Orbán Viktort a gyöngyöspatai kártérítésről tett nyilatkozata miatt

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Horváth Aladár a Roma Parlament Egyesület elnöke a szervezet nevében tesz büntetőfeljelentést a miniszterelnök ellen, amiért az a gyöngyöspatai cigány tanulók nem vagyoni kártérítésével kapcsolatban január 9-én – szerinte – jogsértően nyilatkozott. Orbán Viktor az említett napon sajtótájékoztatóján tényleg meglepően kommentálta a bíróság ítéletét. 

Mutatjuk, mire elég idén a magyar minimálbér

Egy kutatás annak járt utána, futja-e a létfenntartásához szükséges kiadásokra a minimálbérből. 54 országot vettek górcső alá, köztük hazánkat is. Ha kíváncsi vagy, milyen helyezést ért el a magyar minimálbér a nemzetközi mezőnyben, akkor csak egyet kell kattintanod.

“Tegnap egy centiméterre voltunk, hogy kilépjünk az Európai Néppártból” – Orbán Viktor új kereszténydemokrata mozgalmat indítana az EU-ban

Izgalmas témákról beszélt Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában. Kiderült, hogy a Fidesz csütörtökön majdnem kilépett a Néppártból, és Orbán Viktor egy új európai szervezet létrehozását fontolgatja. A kormányfő továbbá kritizálta a fogvatartottak által elérhető kártérítési rendszert, valamint a Gyöngyöspatán tudatosan, jogellenesen szegregáltan oktatott roma gyerekek számára megítélt kártérítést. Plusz kifejtette, hogy Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellárt titkosszolgálati akcióban vadászták le. Kíváncsi vagy, miket mondott Orbán Viktor? Itt elolvashatod.

Óriási felháborodást keltett, hogy Mengyi Roland Magyarország legjobb börtönének lakója lett – a hatóság cáfolja a kivételezést

A négy évre ítélt egykori fideszes Mengyi Roland a hétvégén az alig több mint 50 fő befogadására alkalmas Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet II. számú objektumában kezdte meg a legnagyobb titokban büntetésének letöltését. Az idehaza VIP-börtönként emlegetett intézmény gyakorlatilag egy jól felszerelt kollégiumnak felel meg. A 24.hu rá is kérdezett  a büntetés-végrehajtás országos parancsnokságánál, hogy miért ez a nagy kivételezés – a hatóság cáfolatát itt olvashatod.

Egy magyar nő azért jött haza Kanadából, mert ott szerinte óvodások tömegeit viszik hormonkezelésre

Bármilyen hihetetlennek is hangzik, mindezt a HírTV műsorában mondta el a felháborodott négygyermekes anya. A nő meglepő állításai itt nem értek véget, még fokozni is tudta azokat. Íme a részletek.

Végre kiderült, minek az építésére kaptak engedélyt az alcsútdobozi Orbán-birtokon

MTI/Illyés Tibor

Hadházy Ákos hónapok óta próbálja kideríteni, mi az a grandiózus föld alatti építkezés, ami az Orbán család tulajdonában álló, műemléki védettségű hatvanpusztai majorságában zajlik. Ha kíváncsi vagy a válaszra, a lenti cikkből megtudhatod.

Itt van Orbánék bosszúterve Budapest ellen

A kormány célterületeket jelölt meg, hol használná fel az EU-s támogatásokat, Budapest pedig nincs ezeken a térképeken — írta meg a Népszava kormánydokumentumok alapján. A részletekért ide kattints. Ha az is érdekel, hogyan kommentálta a hírt a főpolgármester, ebből a cikkből megismerheted Karácsony véleményét.

Lemondott az orosz kormány

Benyújtotta lemondását Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és vele együtt a teljes kormány Vlagyimir Putyinnak azután, hogy az elnök megtartotta éves beszédét a törvényhozás két háza előtt szerdán. Hogy mi hangzott el a beszédben, ebből a cikkből megtudhatod. Itt pedig bemutatják az új orosz miniszterelnök személyét.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Kocsis Máté heti rendszerességgel egyeztet Dúró...

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás