Pokorny Lia régi Playboy-fotójáért odavagyunk

Startlap - Startlap
Meglepő képet posztolt a színésznő. Heti bulvárösszefoglaló.

Pokorny Lia mindig tud újat mutatni – most egy régi képpel tette ezt meg.

Idén búcsúzik a magyar Playboy, ebből az alkalomból pedig sok híresség megosztja egykori fotóit a magazinból. Legutóbb Rubint Réka nosztalgiázott egy címlappal, az utolsó lapszám borítóján pedig Nagy Alexandra pózolt. Pokorny Lia következik a sorban, aki évekkel ezelőtti képet posztolt, amit itt nézhetsz meg

Tóth Gabi először szólalt meg a szüléséről, ami épp olyan rendhagyóra sikerült, mint a kislánya neve

Úgy tűnik, az énekesnő és Krausz Gábor azért nem akarták eddig hivatalosan bejelenteni a szülés tényét, hogy még nagyobb durranás lehessen a hír a Story magazinban. De vége a kétségek közötti tépelődésnek, az interjú megjelent: ebben beszámoltak arról, mennyire nem hétköznapi módon zajlott a szülés, és egy csomó más izgi dologról, például elmesélték, miért küldték haza kislányuk zokniját a kórházból.

Lehet, hogy húsz év után visszatér a Szomszédok?

Trokán Péter, Frajt Edit és Nemcsák Károly (b-j) a Szomszédok címû tévéfilmsorozat szereplői a 30 éves gazdagréti lakótelepen, az évforduló alkalmából felavatott „szomszédok padjánál” 2014. szeptember 20-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Többen arról nyilatkoztak: szívesen folytatnák az 1999-ben véget ért sorozatot, egy valaki azonban egészen más véleményen van erről a régi alkotói gárdából.

Vilmos herceg minden évben ugyanazt kéri karácsonyra II. Erzsébettől

Hogyan készülődik az ünnepekre a brit királyi család? Hol ünnepelnek, milyen hagyományaik vannak? Mit ajándékoz a királynő annak a mintegy 1500 embernek, aki neki dolgozik, és mit kapnak tőle a Windsor környékén élő szegény lakosok? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ az alábbi cikkből, ahonnan természetesen az is kiderül, mi az, amit Vilmos kér a nagymamától a fa alá.

Dér Heni kőkemény teste melltartó nélkül nézett szembe a napnyugtával

Szokás szerint megint egy pucérkodós  fotóról van szó, és most már lassan alig győzzük csodálni, milyen kifogástalan munkát végez az edzőteremben az énekesnő. Csodáld kicsit te is: itt a link a fényképhez.

Jakupcsek: El sem tudnám képzelni az életet gyerekek nélkül, még ez a három is nagyon kevés ahhoz képest, amennyit szívem szerint vállaltam volna. Legalább kilencszer futottam neki a gyerekszülésnek, ennyi jött össze

Tudtad, hogy Jakupcsek Gabriella igazából színésznőnek készült, és az egyetemre is felvették, és aztán egy hosszú út és egy apró véletlen vezetett odáig, hogy képernyőre került? És azt, hogy másfél évig Párizsban élt? A műsorvezető többek között erről is beszámolt a vele készült szuper nagyinterjúban, és egy rakás érdekes dolgot osztott meg arról, mi zajlott a kulisszák mögött a 28 éves páratlan karrierje során, de beszélt az új könyvéről és a családi életéről is.

Megmutatta gömbölyödő pocakját Tatár Csilla

MTI Fotó: Zih Zsolt

Tatár Csilla fantasztikus, örökmozgó kismama, a műsorvezető most, az állapotossága alatt sem hagyta abba az edzéseket, legfrissebb fotóján is edzőruhában látható. Pocakja nagyon szépen gömbölyödik, itt te is megnézheted.

22 év után válik Colin Firth és felesége

Colin Firth és felesége, Livia 22 évig alkottak egy párt, most azonban úgy döntöttek, elválnak útjaik. Hogy mi a pontos ok, azt egyelőre nem tudni, annyi biztos, hogy a gyerekekre való tekintettel a karácsonyt még együtt töltik. Pletykák természetesen megjelentek a szakítás okráló. Ha kíváncsi vagy, olvasd el ezt a cikket.

Megválasztották az évtized nőjét

Az illető hölgy december 13-án ünnepelte 30. születésnapját, aki a torta mellé nem akármilyen ajándékot is kapott: ő kapta ugyanis a Billboard Woman of the Decade díját, amelyet csütörtökön este adtak át Los Angelesben. Ide kattints, ha kíváncsi vagy, kről van szó.

Fordulat Pécsi Ildikó és az unokája közti viszályban

Sok gondot okozott Pécsi Ildikónak, hogy hiába szerette volna kiadni vagy eladni fővárosi ingatlanát, nagyobbik unokája nem akart onnan kiköltözni. Most viszont fordulat történt az ügyben. Ha érdekelnek a részletek, olvasd el ezt a cikket.

Előkerült egy különleges felvétel: Bujtor István, Frenreisz Károly és Latinovits Zoltán együtt énekelt

A három Gundel-testvér szinte sosem szerepelt együtt, épp ezért igazi kincs az a videó, ami most bukkant fel egy Facebook-oldalon.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki...

képcím

Damu Roland lányának gyámja kiakadt: "Tartsanak pénzéhesnek, a...